سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

دونات با طعم توت فرنگی


دونات با طعم توت فرنگی

● مواد لازم:
▪ آرد : چهار و نیم پیمانه
▪ خمیرمایه (پودر) : دو و یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره : نصف پیمانه
▪ شکر : ۳ قاشق غذاخوری
▪ وانیل : کمی
▪ نمک : یک قاشق مرباخوری سرخالی
▪ تخم مرغ : ۲ عدد
▪ …

مواد لازم:

آرد :

چهار و نیم پیمانه

خمیرمایه (پودر) :

دو و یک چهارم قاشق مرباخوری

کره :

نصف پیمانه

شکر :

۳ قاشق غذاخوری

وانیل :

کمی

نمک :

یک قاشق مرباخوری سرخالی

تخم مرغ :

۲ عدد

شیر :

نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن :

به میزان کافی

پودر شکر :

به میزان کافی

مربای توت فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد را الک کنید.

پودرخمیرمایه را با مقداری شیر ولرم و کمی شکر مخلوط کنید و بگذارید ور بیاید.

کره را در بقیه شیر ولرم ذوب کنید، اما شیر را روی حرارت نگذارید.

مخلوط شیر و کره، شکر، نمک، تخم مرغ، وانیل و مایه خمیر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و به صورت خمیر نرم در بیاید.

بگذارید خمیر به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آن ۲ برابر شود.

خمیر را روی سطحی پاشیده شده از آرد ورز دهید و به ۱۶ توپک هم اندازه تقسیم کنید.

توپک ها را روی حوله تمیز که کمی آرد پاشیده اید، قرار دهید و با حوله دیگری روی آن ها را بپوشانید و بگذارید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.

در روغن داغ توپک ها را سرخ کنید تا طلایی شود.

پس از کمی خنک شدن، با استفاده از قیف با ماسوره ای بلند، دونات ها را با مربای توت فرنگی پرکنید.