سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
دونات با طعم توت فرنگی
![دونات با طعم توت فرنگی](/web/imgs/16/11/bq4p81.jpeg)
مواد لازم:
آرد :
چهار و نیم پیمانه
خمیرمایه (پودر) :
دو و یک چهارم قاشق مرباخوری
کره :
نصف پیمانه
شکر :
۳ قاشق غذاخوری
وانیل :
کمی
نمک :
یک قاشق مرباخوری سرخالی
تخم مرغ :
۲ عدد
شیر :
نصف پیمانه
روغن برای سرخ کردن :
به میزان کافی
پودر شکر :
به میزان کافی
مربای توت فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را الک کنید.
پودرخمیرمایه را با مقداری شیر ولرم و کمی شکر مخلوط کنید و بگذارید ور بیاید.
کره را در بقیه شیر ولرم ذوب کنید، اما شیر را روی حرارت نگذارید.
مخلوط شیر و کره، شکر، نمک، تخم مرغ، وانیل و مایه خمیر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و به صورت خمیر نرم در بیاید.
بگذارید خمیر به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آن ۲ برابر شود.
خمیر را روی سطحی پاشیده شده از آرد ورز دهید و به ۱۶ توپک هم اندازه تقسیم کنید.
توپک ها را روی حوله تمیز که کمی آرد پاشیده اید، قرار دهید و با حوله دیگری روی آن ها را بپوشانید و بگذارید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
در روغن داغ توپک ها را سرخ کنید تا طلایی شود.
پس از کمی خنک شدن، با استفاده از قیف با ماسوره ای بلند، دونات ها را با مربای توت فرنگی پرکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست