پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

مرغ سرخ کرده با مارچوبه


مرغ سرخ کرده با مارچوبه

▪ مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ پیاز خرد شده ۱عدد متوسط
▪ مارچوبه خرد شده ۱شاخه
▪ آب مرغ ۱قاشق غذا خوری
▪ زنجبیل تازه ۱ قاشق غذا خوری
▪ سینه مرغ تکه شده
▪ سس سویا ۲ قاشق غذا …

مدت زمان پخت:

۱۵ دقیقه

مواد لازم

پیاز خرد شده ۱عدد متوسط

مارچوبه خرد شده ۱شاخه

آب مرغ ۱قاشق غذا خوری

زنجبیل تازه ۱ قاشق غذا خوری

سینه مرغ تکه شده

سس سویا ۲ قاشق غذا خوری

سرکه ۱قاشق غذا خوری

فلفل تند خرد شده مقداری

نمک و فلفل سفید به مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱) پیاز را خرد کرده و سیر را له کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه بمانند.

۲) یک قاشق غذا خوری آب مرغ در ظرفی گرم کنید،سپس پیاز را به مدت ۲ دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید.

۳) زنجفیل ،سیرومرغ را به آن اضاف کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن هم بزنید.

۴) مارچوبه،سس سویا،سرکه و فلفل تند را به آن اضاف کنید و هم بزنید.سپس سر ظرف را ببندید تا به مدت ۲-۳ دقیقه بپزد.در آخر نمک و فلفل روی آن بریزید و میل کنید.