یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
علل حساسیت غذایی
![علل حساسیت غذایی](/web/imgs/16/18/bwlln1.jpeg)
محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن چه مردم را بیمار می کند حساسیت است. حساسیت یکی از شایع ترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علت های زیادی را برمی شمارند از جمله:
۱. آلودگی هوا، آب و غذا
۲. رژیم های غذایی محدود و تکراری
۳. عجله در شروع رژیم غذایی کودکان
۴. دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات
۵. تصفیه غذاها به ویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی
مواد خوراکی و غذاهای آلرژی زا باعث پریشانی و بی حوصلگی می شود. بسیاری از مردم بدون آن که خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد می شوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است.عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابه ها یا مواد شیمیایی به گونه ای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف می کند تا بتواند خود را سرپا نگاه دارد. کسانی که به مصرف مواد قندی معتاد هستند با مصرف مداوم آن می خواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند.
راز بیماری ها و رمز سلامتی ـ باطنی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت مجلس رئیس جمهور انتخابات ظریف رهبر انقلاب
شهرداری تهران هواشناسی شورای شهر تهران تهران پشه آئدس اربعین قتل وزارت بهداشت گرمای هوا سازمان هواشناسی گرما پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات دولت سیزدهم برق مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان
سعید راد کتاب تئاتر تلویزیون رسانه ملی عاشورا سینمای ایران موسیقی دفاع مقدس امام حسین (ع) سینما امام حسین
هوش مصنوعی فناوری اختلال جهانی فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا دونالد ترامپ روسیه ترامپ جو بایدن تل آویو جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور المپیک تراکتور
فیلترینگ همستر کامبت حمله سایبری گوگل سامسونگ امنیت سایبری ویندوز ناسا موبایل
دیابت استرس مغز افسردگی کودک بیماری تب دنگی ایدز ویتامین اضطراب مو