چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

واقعیت قرص های ضدافسردگی


واقعیت قرص های ضدافسردگی

برای افرادی که دچار اختلال افسردگی شده اند، علاوه بر مشاوره، قرص ضدافسردگی نیز تجویز می شود که اغلب موثر است و تحت این درمان ها از هر ۱۰نفر ۶نفر بلافاصله بهبود پیدا می کنند. …

برای افرادی که دچار اختلال افسردگی شده اند، علاوه بر مشاوره، قرص ضدافسردگی نیز تجویز می شود که اغلب موثر است و تحت این درمان ها از هر ۱۰نفر ۶نفر بلافاصله بهبود پیدا می کنند. اگر این دارو بار اول موثر نبود حتما بار دوم یا سوم اثر خودش را نشان خواهد داد اما به علت ترس و بدگمانی اغلب افرادی که می توانند از این داروها استفاده کنند هرگز این کار را نمی کنند. در این مطلب از «Readers digest» به چند نمونه از واقعیت هایی که در تصمیم گیری برای مصرف این دارو می تواند نقش داشته باشد می پردازیم.

۱) قرص های ضدافسردگی به جای رفع مشکل باعث می شود آن را فراموش کنید؛

واقعیت این است که چنین قرص هایی باعث فراموش کردن مشکل نخواهد شد و اما رفع آن را برای شما آسان تر خواهد کرد. افسردگی می تواند بینش فرد را در مورد مشکل خود غیرعادی جلوه دهد و انرژی مقابله را با مشکل از بین ببرد. اغلب درمانگرها می گویند بیمارانی که این قرص ها را مصرف می کنند در جلسات مشاوره پیشرفت بهتری دارند.

۲) قرص های ضدافسردگی شخصیت فرد را عوض می کند؛ واقعیت این است که در صورت مصرف صحیح دارو این چنین اتفاقی پیش نمی آید در واقع این قرص ها به شما کمک خواهد کرد تا شخص قبلی شوید و کیفیت فعالیت های شما به قبل از این اختلال بازگردد. به ندرت پیش می آید که با مصرف داروهای ضدافسردگی شخصیت فرد تغییر کند اما در صورتی که این اتفاق بیفتد، عوض کردن دارو می تواند موثر باشد.

۳) قرص های ضدافسردگی منجر به اضافه وزن می شود؛ واقعیت این است که مانند تمامی داروها، این نوع قرص ها نیز دارای عوارض جانبی است و افزایش وزن می تواند شایع ترین آن عوارض باشد.

احتمال افزایش وزن در مورد بعضی از این قرص ها بیشتر است درحالی که انواعی از آن ها می تواند کاهش وزن ایجاد کند.

اگر این مسئله باعث نگرانی شما شده بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

۴) اگر مصرف این قرص ها را شروع کنیم برای همیشه باید ادامه دهیم؛ واقعیت این است که اکثر مردم به طور مداوم تنها به مدت ۶ تا ۹ماه از این داروها مصرف می کنند و نه لزوما تا پایان عمر. به محض کنترل شدن افسردگی با مصرف قرص ها، پزشک مصرف آن را به طور تدریجی کاهش می دهد و در نهایت حذف خواهد کرد. توجه داشته باشید قطع مصرف ناگهانی این قرص هامی تواند ناراحتی هایی مانند سردرد، سرگیجه و حالت تهوع ایجاد کند.