سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مواد غذایی چرب تشدیدکننده آسم


مواد غذایی چرب تشدیدکننده آسم

پیروی از رژیم‌های غذایی پرچرب یکی از عوامل تشدیدکننده علائم در بیماران مبتلا به آسم بویژه در کودکان است. رژیم‌های غذایی پرچرب و سنگین بر روند بیماری در مبتلایان به آسم تأثیر …

پیروی از رژیم‌های غذایی پرچرب یکی از عوامل تشدیدکننده علائم در بیماران مبتلا به آسم بویژه در کودکان است. رژیم‌های غذایی پرچرب و سنگین بر روند بیماری در مبتلایان به آسم تأثیر گذاشته و با افزایش التهاب در مجاری تنفسی، باعث تشدید علائم در بیماران می‌شود.

مطابق با تحقیقات انجام شده شمار مبتلایان به آسم از ۳۰ سال گذشته با رشد ۷۰ درصدی روبه‌رو بوده که محققان استرس، پیروی از الگوهای غذایی غلط و آلاینده‌های شیمیایی را از عوامل تشدیدکننده این بیماری معرفی کرده‌اند. جدیدترین پژوهش‌ها نشان می‌دهد، مصرف مواد غذایی پرچرب نقش مهمی در ملتهب شدن مجاری تنفسی و به دنبال آن تنگی نفس‌های شدید به همراه دارد. هوای سرد، دود سیگار، استرس، عفونت، مصرف دارو، اختلال در هضم به دلیل ترشح غیرعادی اسید معده، مصرف مواد غذایی سرخ کردنی و آماده از عوامل تشدید آسم در بیماران محسوب می‌شود.



همچنین مشاهده کنید