دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
سالاد لبو
مواد لازم:
چغندر: 350 گرم
روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
پنیر فتا: 50 گرم
مواد لازم سس:
روغن زیتون: سه چهارم قاشق سوپ خوری
آل لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
نمک: یک سوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. چغندرها را بشویید و به آنها مقداری روغن زیتون زده و حدود یک ساعت و 30 دقیقه الی 21 ساعت در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند.
2. پس از خشک شدن پوست آنها را جدا کنید و به عباد کوچک برش دهید. برگ جعفری ریز خرد شده و سس را به آنها اضافه و مخلوط کنید. در آخر پنیر فتای خرد شده را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست