دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

سالاد لبو


سالاد لبو

چغندرها را بشویید و به آنها مقداری روغن زیتون زده و حدود یک ساعت و 30 دقیقه الی 21 ساعت در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند.

مواد لازم:

چغندر: 350 گرم

روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری

پنیر فتا: 50 گرم

مواد لازم سس:

روغن زیتون: سه چهارم قاشق سوپ خوری

آل لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: یک سوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. چغندرها را بشویید و به آنها مقداری روغن زیتون زده و حدود یک ساعت و 30 دقیقه الی 21 ساعت در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند.

2. پس از خشک شدن پوست آنها را جدا کنید و به عباد کوچک برش دهید. برگ جعفری ریز خرد شده و سس را به آنها اضافه و مخلوط کنید. در آخر پنیر فتای خرد شده را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.