جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا
پاتی نخود

مواد لازم:
نخود - ۲ لیوان
آرد برنج - ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه - یک تکه کوچک
پیاز - ۲ عدد
برگ بو و گشنیز - به مقدار کم
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
نخودها را که به مدت ۲۴ ساعت خیس شده است، از صافی رد کنید و با کمی آب آسیاب کنید تا مایه غلیظی به دست بیاید. آردبرنج، زنجبیل رنده شده، پیاز، گشنیز و برگ بوی خرد شده را با هم مخلوط و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و به شکل کتلت در آورید و ۲ طرف آن را در روغن سرخ کنید.
پاتی های نخود را داغ و با سس کچاپ سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست