پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
چه کفشی برای چه ورزشی؟
برای انجام هرگونه فعالیت ورزشی لازم است کفشی مناسب تهیه کنید. یک کفش مناسب میتواند جلوی بروز بسیاری حوادث، جراحات و دردها را بگیرید. پیش از رفتن به خرید پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید تا کفش مناسبی برای خود تهیه کنید...
نوع ورزش، مهمترین و در عین حال واضحترین معیار برای خرید کفش ورزشی است. باید به این موضوع توجه داشت که کفشی که برای تنیس انتخاب میکنید، مناسب دویدن نیست و برعکس. در اینجا به برخی از ویژگیهای کفشهای مناسب برای ورزش دو، بدنسازی، فوتبال، تنیس و... اشاره میکنیم:
دو میدانی:
در حین دویدن ممکن است با موانعی برخورد کنید. کفشی که برای این ورزش انتخاب میکنید باید کاملا پوشیده باشد. در ضمن زیرهای داشته باشد که هم از درون و هم از بیرون بتواند ضربات را گرفته و خنثی کند. در زیره اغلب کفشهای مخصوص دو میدانی کربن به کار رفته که سبب ثابت ماندن کفش در پا میشود.
بدنسازی:
کفش مناسب این ورزش کفشی سبک و راحت است. قسمت کف کفش بهویژه در ناحیه نوک بسیار محکم است زیرا در این ورزش بهطورمعمول نوک کفش برخورد زیادی با زمین دارد. در ضمن قوزکپا در این کفشها کاملا حفظ میشود.
فوتبال:
مهمترین نکته درباره کفش فوتبال استوک و ریه کفش است تا جلوی لیز خوردن بازیکن را گرفته و در ضمن در پی ضربات فراوان به توپ پاره نشود.
تنیس:
کفشهای مخصوص این ورزش به نوعی تعبیه شدهاند که ثبات بالایی روی زمین داشته و نامتعادلی ناشی از حرکات فراوان را دفع کنند. کف این کفشها نیز از جنس بسیار مقاوم و سخت است.
بوکس، ایروبیک، بسکتبال و.... هریک کفشهای مخصوص به خود را دارند که شما میتوانید با مراجعه به مراکز فروش کفشهای ورزشی و عنوان کردن نوع ورزش و کفشی که میخواهید، آن را تهیه کنید.
میزان استفاده شما از کفش مهم است!
وقتی میخواهید یک کفش ورزشی بخرید، به کیفیت اهمیت بالایی بدهید. کفشهای ورزشی کیفیت و قیمتهای متفاوتی دارند. اگر شما یک ورزشکار هستید و مدام از کفشهایتان استفاده میکنید بهتر است کفشی با کیفیت بالا و جنس خوب تهیه کنید. شاید قیمت کفشهای خوب کمی بالا باشد اما در سلامت نگاه داشتن شما دخیل است. از سوی دیگر توجه داشته باشید که کفشهای ورزشی را هر چندوقت یک بار باید عوض کرد چون صدمه دیدن نوک آن یا سابیده شدن پاشنه آن میتواند سبب بروز دردهایی در پا و کمر شود.
راحتی پاهایتان را فراموش نکنید
کفش ورزشی نباید خیلی گشاد یا خیلی تنگ باشد. ایدهآلترین وضعیت زمانی است که پشت پای شما با کفش به اندازه قطر یک انگشت فاصله داشته باشد. کفشی که میخرید باید با فرم پای شما نیز هماهنگی داشته باشد و در آن راحت باشید.
۶ توصیه مهم
۱) در هنگام خرید کفش ورزشی به شکل کفش، رنگ و قیمت آن کاری نداشته باشید. پیش از اعمال هرگونه سیلقهای به فروشنده بگویید که برای چه نوع ورزشی چه کفشی میخواهید و از میان گزینههای پیشنهادی گزینه مورد علاقهتان را انتخاب کنید.
۲) کفشهای مارکدار و گران الزاما کفشهای راحتی نیستند پس تنها در پی مد نباشید!
۳) وقتی کفش ورزشی نویی خریدید با آن ورزش طولانی مدت نکنید پیش از آغاز یک دوی ماراتون، حداقل ۵ ساعت با کفش جدید راه بروید و حرکات نرمشی انجام دهید.
۴) همیشه هنگام خرید کفش جدید، کفش ورزشی قدیمی خود را نیز همراه ببرید چون مشاهده نقاط ساییده شده یا خراب کفش قدیمی میتواند به فروشنده در شناخت وضعیت پای شما کمک کند و کفش مناسبتری بخرید.
۵) بهطور کلی قیمت کفش ورزشی در کشور ما برحسب مارک کفش و آسیایی یا اروپایی بودن آن میان ۱۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است. کفشهای آسیایی بهطورمعمول فروش بیشتری دارند و قیمت نوع مرغوب آن میان ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان است.
۶) توجه داشته باشید که در بازار کفشهای شکیل اما نامرغوب فراواناند بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از مراکز و فروشگاههای معتبر خرید کنید تا کفشهای بیکیفیت چینی را با عنوان کفش مارکدار به شما نفروشند.
منبع: au-feminin
ترجمه: سمیه مقصودعلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست