شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

حلوای گل محمدی


حلوای گل محمدی

● مواد لازم :
کره: ۳۵۰ گرم
آرد: ۵۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
عسل: ۳ قاشق سوپ‌خوری
پودر قند: ۲۸۰ گرم
پودر گل محمدی: یک پیمانه
هل: یک قاشق چای‌خوری
گلاب: یک پیمانه
بادام پودر شده: یک پیمانه

● …

مواد لازم :

کره: ۳۵۰ گرم

آرد: ۵۰۰ گرم

روغن مایع: ۱۵۰ گرم

عسل: ۳ قاشق سوپ‌خوری

پودر قند: ۲۸۰ گرم

پودر گل محمدی: یک پیمانه

هل: یک قاشق چای‌خوری

گلاب: یک پیمانه

بادام پودر شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

۱ - روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.

۲ - پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.

۳ - مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.

۴ - وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید.

۵ - می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.