چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
حلوای گل محمدی
مواد لازم :
کره: ۳۵۰ گرم
آرد: ۵۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
عسل: ۳ قاشق سوپخوری
پودر قند: ۲۸۰ گرم
پودر گل محمدی: یک پیمانه
هل: یک قاشق چایخوری
گلاب: یک پیمانه
بادام پودر شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
۱ - روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.
۲ - پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.
۳ - مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.
۴ - وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد بهصورت خمیر درآید.
۵ - میتوانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست