شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا

ماهی سوخاری | طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل


مواد لازم برای ماهی سوخاری و فلفل
 
450 گرم فیله ماهی (مثلا تیلاپیلا)
¾ پیمانه شیر
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری ادویه دریایی
یک پیمانه آرد کامل
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
یک لیموترش قاچ شده
 

ماهی سوخاری | طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل
 
 
طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل
ماهی ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.
در یک بشقاب گود، شیر، تخم مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله ها را بتکانید تا آرد اضافه ‎شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی ها را بپوشاند.  
3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل ها را درون تابه دون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند.
فیله های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.
 

ماهی سوخاری | طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل
نکات تکمیلی در مورد ماهی سوخاری

ماهی سوخاری جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ماهی سوخاری ، طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل