شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

شیرینی گردویی


شیرینی گردویی

گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن‌ها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.

• مواد لازم

۱۰۰ گرم بیسکویت پودر شده

۲۵۰ گرم گردوی چرخ کرده

۶ عدد سفیده تخم‌مرغ

نصف قاشق چای‌خوری جوهر لیمو

۴۰۰ گرم شکر

۱/۳ پیمانه آرد گندم (یا آرد برنج یا آرد ذرت)

۱/۳ قاشق چای‌خوری وانیل

• طرز تهیه

۱. گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن‌ها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.

۲. سپس آن را درظرفی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود.

۳. جوهرلیمو را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم

.

۴. ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن بریزید تا سطح آن خشک نشود و مایه خنک شود. سپس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

۵. در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر ۲۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا بپزد.