دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کاچی


کاچی

● مواد لازم:
▪ آرد گندم یا برنج: ۵۰۰ گرم،
▪ روغن: ۳۵۰ گرم،
▪ شکر: یک کیلو،
▪ زعفران: به میزان دلخواه،
▪ آب: ۱۰ تا ۱۲ لیوان،
▪ گلاب در صورت تمایل: نصف لیوان
● طرز تهیه:
روغن را داغ کرده، …

مواد لازم:

آرد گندم یا برنج:

۵۰۰ گرم،

روغن:

۳۵۰ گرم،

شکر:

یک کیلو،

زعفران:

به میزان دلخواه،

آب:

۱۰ تا ۱۲ لیوان،

گلاب در صورت تمایل:

نصف لیوان

طرز تهیه:

روغن را داغ کرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر کنید تا سرخ شود، سپس آب، شکر و زعفران را به آن اضافه کنید.

(در صورت تمایل می توانید گلاب را هم اضافه کنید).

پس از یکی دو جوش زدن شعله گاز را خاموش کرده و کاچی را در ظرف مناسبی بریزید.