چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)


● مواد لازم:
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ …

مواد لازم:

ران مرغ=۸ عدد

زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده

آب=۳/۲ لیوان

آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

ذرت و نخود سبز سرخ شده:

کره=۵۰ گرم

ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم

نخود سبز=۲۰۰ گرم

نمک=۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری

آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری

برگهای تازه گشنیز

طرز تهیه:

۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.

۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)

۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.

۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.

۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.

۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.

۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.

۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.

فریال