سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

یخ در بهشت ایتالیایی


یخ در بهشت ایتالیایی

در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد.

تعداد: ۸ نفر

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

زمان سرد شدن: ۶ ساعت

مواد لازم

یک پیمانه شکر

¾ پیمانه آب

یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال

۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش زرد

۱.۵ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش سبز

۱/۳ پیمانه آب پرتقال

۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش زرد

۲ قاشق غذاخوری لیموترش سبز

۴ پیمانه توت فرنگی خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کنید تا با در باز حدود ۵ دقیقه نیم جوش شود. آن را خنک کنید. مواد را از صافی عبور دهید تا پوسته ها جدا شوند. آب لیموها و پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.

۲. در کاسه غذاساز یا مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست و نرمی به دست بیاید. البته اگر تکه های ریزی از توت فرنگی باقی بماند بهتر است. مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. همین کار را با باقی مواد انجام دهید و به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از سه ساعت مواد را هم بزنید.

۳. برای سرو اگر مواد زیاد سفت و یخ زده بودند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای خانه قرار دهید تا کمی شل شود و حالت یخ در بهشت پیدا کند.