سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
یخ در بهشت ایتالیایی
تعداد: ۸ نفر
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۶ ساعت
مواد لازم
یک پیمانه شکر
¾ پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش زرد
۱.۵ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش سبز
۱/۳ پیمانه آب پرتقال
۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش زرد
۲ قاشق غذاخوری لیموترش سبز
۴ پیمانه توت فرنگی خرد شده
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کنید تا با در باز حدود ۵ دقیقه نیم جوش شود. آن را خنک کنید. مواد را از صافی عبور دهید تا پوسته ها جدا شوند. آب لیموها و پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. در کاسه غذاساز یا مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست و نرمی به دست بیاید. البته اگر تکه های ریزی از توت فرنگی باقی بماند بهتر است. مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. همین کار را با باقی مواد انجام دهید و به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از سه ساعت مواد را هم بزنید.
۳. برای سرو اگر مواد زیاد سفت و یخ زده بودند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای خانه قرار دهید تا کمی شل شود و حالت یخ در بهشت پیدا کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست