جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
شکلات خوشمزه پرتقالی
مواد لازم
شکلات سیاه:
۳۵۰ گرم
آب پرتقال:
۴ قاشق سوپخوری
کره:
۵۰ گرم
خامه معمولی:
۲۰۰ گرم
بادام خرد شده:
۱۲۰ گرم
مربای پوست پرتقال بدون شهد:
۵۰ گرم
پودر کاکائو:
به میزان لازم
روش تهیه:
خامه و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس شکلات سیاه خرد شده را اضافه کرده و مواد را مرتب هم بزنید. بادام و آب پرتقال را بیفزایید و مواد را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود؛ مواد را به ظرف دیگری منتقل کرده، مربای پوست پرتقال را در مخلوطکن بریزید تا خرد شود و به مواد شکلاتی اضافه کنید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا قابل فرم گرفتن شود. شکلات را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد را در دست گرد کرده و در پودر کاکائو بغلتانید و مجددا در یخچال قرار دهید خب حالا شما یک شکلات فوقالعاده خوشمزه با طعمی بینظیر دارید.
فوت قنادی
شکلات را روی حرارت مستقیم قرار ندهید زیرا می سوزد. اول خامه را گرم کنید بعد شکلات را اضافه کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست