جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

شکلات خوشمزه پرتقالی


شکلات خوشمزه پرتقالی

● مواد لازم
▪ شکلات سیاه: ۳۵۰ گرم
▪ آب پرتقال: ۴ قاشق سوپ‌خوری
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ خامه معمولی: ۲۰۰ گرم
▪ بادام خرد شده: ۱۲۰ گرم
▪ مربای پوست پرتقال بدون شهد: ۵۰ گرم
▪ پودر کاکائو: به میزان …

مواد لازم

شکلات سیاه:

۳۵۰ گرم

آب پرتقال:

۴ قاشق سوپ‌خوری

کره:

۵۰ گرم

خامه معمولی:

۲۰۰ گرم

بادام خرد شده:

۱۲۰ گرم

مربای پوست پرتقال بدون شهد:

۵۰ گرم

پودر کاکائو:

به میزان لازم

روش تهیه:

خامه و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس شکلات سیاه خرد شده را اضافه کرده و مواد را مرتب هم بزنید. بادام و آب پرتقال را بیفزایید و مواد را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود؛ مواد را به ظرف دیگری منتقل کرده، مربای پوست پرتقال را در مخلوط‌کن بریزید تا خرد شود و به مواد شکلاتی اضافه کنید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا قابل فرم گرفتن شود. شکلات را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک قاشق چای‌‌خوری از مواد را در دست گرد کرده و در پودر کاکائو بغلتانید و مجددا در یخچال قرار دهید خب حالا شما یک شکلات فوق‌العاده خوشمزه با طعمی بی‌نظیر دارید.

فوت قنادی

شکلات را روی حرارت مستقیم قرار ندهید زیرا می سوزد. اول خامه را گرم کنید بعد شکلات را اضافه کنید