دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

دلمه با پنیر و فلفل


دلمه با پنیر و فلفل

داخل یک کاسه کوچک، فلفل سبز، پنیر، پیاز و فلفل قرمز را مخلوط کنید و ۱/۴ فنجان از مخلوط را وسط هر یک از ورقه های نازک خمیر قرار دهید و خمیر را روی مخلوط ببندید.

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۸ نفر

فلفل سبز ۴۰۰ گرم (فلفل ملایم - خرد شده)

پنیر چدار ۱۱۵ گرم (رنده شده)

پیاز [پیاز] ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری (فلفل ملایم - بدون هسته خرد شده)

خمیر ورقه ای ۸ عدد

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

خامه ترش به مقدار لازم (اختیاری)

سس آووکادو به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

داخل یک کاسه کوچک، فلفل سبز، پنیر، پیاز و فلفل قرمز را مخلوط کنید و ۱/۴ فنجان از مخلوط را وسط هر یک از ورقه های نازک خمیر قرار دهید و خمیر را روی مخلوط ببندید.

داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. دلمه ها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در صورت تمایل با خامه ترش و سس آووکادو سرو کنید.