سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

نان موز


نان موز

● مواد لازم:
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ موز رسیده: ۳ عدد
▪ شیر: یک چهارم پیمانه
▪ آب لیمو: نصف قاشق مرباخوری
▪ کره: ۲۲۵ گرم
▪ …

مواد لازم:

آرد:

یک و نیم پیمانه

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

سه چهارم قاشق مرباخوری

موز رسیده:

۳ عدد

شیر:

یک چهارم پیمانه

آب لیمو:

نصف قاشق مرباخوری

کره:

۲۲۵ گرم

وانیل:

کمی

شکر(ترجیحا قهوه ای):

دوچهارم پیمانه

پودر جوزهندی:

نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

یک عدد

پوست یک عدد لیمو

مخلوطی از چیپس شکلاتی، نارگیل و گردو:

یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آب لیمو را به شیر ولرم اضافه کنید و کنار بگذارید تا ببرد. فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب را چرب و سپس با کمی آرد آغشته کنید. آرد اضافه را نیز از قالب خارج کنید. آرد، جوش شیرین، نمک و جوزهندی را با هم الک کنید. موز له شده را با شیر بریده مخلوط کنید و کنار بگذارید. کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود. تخم مرغ، شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در حالی که همزن برقی روی دور آهسته است، مواد خشک را در ۳ قسمت و شیر و موز را در ۲ قسمت به مواد اضافه کنید. پوست لیمو و مخلوط گردو، نارگیل و چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید و به مدت ۵۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن، نان را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا سرد شود. هنگام استفاده مجدد، برش ها را کمی در گریل گرم کنید.