سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم


 مواد لازم سوپ گل کلم

گل کلم  500 گرم

سیب‎زمینی  500 گرم

تره فرنگی  100 گرم

پیازچه  100 گرم

کره  30 گرم

آب  1 لیتر

روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

نمک  به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم


سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم


طرز تهیه سوپ گل کلم

    ابتدا گل کلم، تره‎فرنگی و سیب‎زمینی‎ ها را خوب بشویید. گل کلم‎ ها را به صورت گل گل جدا کنید.
    سیب‎زمینی‎ ها را درشت خرد کنید. قسمت سبز پیازچه‎ ها را نیز ریز خرد کنید.
    سیر را خوب ریز خرد کنید.
    در قابلمه‎ای جادار 2 قاشق روغن زیتون بو داده و کره را بریزید وقتی داغ شد، سیر و تره‎فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
    قبل از آن که رنگ شان تغییر کند، سیب‎زمینی‎ ها را به همراه گل کلم‎ ها در آن کمی تفت دهید؛ بعد از این که کامل تفت داده شدند آب را اضافه کنید.
    وقتی آب جوش آمد، شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید تا سبزیجات به آرامی بپزند (حدود 20 تا 30 دقیقه).
    بعد از پخت، آن ها را در یک مخلوط کن یا با یک گوشت کوب له کنید و سپس نمک و فلفل اضافه کنید.
    در آخرین مرحله برگ‎های پیازچه ریز شده را اضافه کنید. سوپ شما آماده است.


سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم

نکات تکمیلی در مورد سوپ گل کلم

سوپ گل کلم جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ گل کلم را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ گل کلم ، طرز تهیه سوپ گل کلم