یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
فیله ماهی قزل آلا
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزل آلا ۴عدد
آرد سوخاری ۱پیمانه
نمك وفلفل بمیزان لازم
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان
● طرزتهیه:
ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شكم چاك داده محتویات داخل شكم ماهی را خالی كرده تمیز بشوئید چاك زیر شكم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز كرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا كرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
به ماهی ها بطور یكنواخت زعفران زده ,آرد ,نمك وفلفل را در ظرفی مخلوط كرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شكم در روغن داغ قرار دهید , یك طرف كه سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز كیفیت ظاهری آن كاسته خواهد شد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف حمید نوری پزشکیان
معدن تهران شهرداری تهران هواشناسی جاده چالوس وزارت بهداشت سیل قتل آموزش و پرورش سیلاب چالوس سازمان هواشناسی
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت خودرو خودرو ایران خودرو همستر کامبت بورس مسکن یارانه قیمت سکه حقوق بازنشستگان
تلویزیون عربستان موسیقی کربلا سینمای ایران بهاره رهنما رسانه ملی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر جواد عزتی
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس سپاهان مس رفسنجان جام حذفی جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال
اینترنت هوش مصنوعی اپل رشد مهاجرت اسنپ تلگرام ایلان ماسک ناسا مایکروسافت گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین دیابت سنگ کلیه پیری فشار خون