چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

مصرف سیب، کلسترول را کاهش می‌دهد


مصرف سیب، کلسترول را کاهش می‌دهد

سیب میوه بومی قاره آسیاست و بزرگ ترین تولید کننده سیب در جهان کشور چین می باشد. سیب سرشار از فیبر غذایی و ویتامین K ، B۶ ،C، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.
در این مطلب از «Ask.com» …

سیب میوه بومی قاره آسیاست و بزرگ ترین تولید کننده سیب در جهان کشور چین می باشد. سیب سرشار از فیبر غذایی و ویتامین K ، B۶ ،C، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.

در این مطلب از «Ask.com» به خواص این میوه می پردازیم.

کورستین (Quercetin) نوعی فلاووانوید که به وفور در این میوه موجود است، مانع رشد سلول های سرطانی پروستات می شود.

سیب روند اختلالات مربوط به پیری را کند می کند، مانع چین و چروک و باعث تقویت رشد مو می شود.

این میوه تاثیر مثبتی روی بیماران قلبی، آسم و دیابت نوع ۲ دارد.

فلاووانوید موجود در آن مانع رشد مواد سرطان زا در مثانه می شود و در نتیجه خطر سرطان مثانه به ویژه در افراد سیگاری را از بین می برد.

خوردن سیب عملکرد ریه را بهبود می بخشد.

تحقیقات نشان داده، مصرف سیب، زنان یائسه را از پوکی استخوان در امان نگه می دارد و حتی می تواند تراکم استخوان ها را افزایش دهد.

فلاووانوید و آنتی اکسیدان موجود در سیب خطر ناراحتی های حاد تنفسی را کاهش می دهد.

فیبر و فیتونیوترینت ( phytonutrient) موجود در آن در کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد روده ها موثر است.

فیبر موجود در سیب برای سیستم گوارشی مفید است و به کاهش وزن منجر می شود.

مواد معدنی فراوان و ویتامین ها در سیب برای خون مفید است.

سرکه سیب، مانع ایجاد سنگ کلیه می شود.

مصرف روزی یک عدد سیب، می تواند کلسترول خون و بیماری های پوستی را کاهش دهد.

سیب برای سلامتی استخوان های بدن مفید است.

ماده ای به نام کورستین (quercetin) موجود در آن مانع بیماری آلزایمر و پارکینسون می شود.

جویدن سیب با افزایش بزاق دهان و کاهش میزان باکتری، پوسیدگی دندان ها را کاهش می دهد.