سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد گوشت و جگر مرغ


سالاد گوشت و جگر مرغ

● مواد لازم برای شش نفر
▪ ۲۵۰ گرم اسفناج
▪ یک عدد کاهو بزرگ
▪ هفت قاشق مرباخوری روغن
▪ ۱۷۵ گرم گوشت ریز شده
▪ ۷۵ گرم نان تست که به اندازه انگشت برش داده شده
▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ
▪ ۱۰۰ …

مواد لازم برای شش نفر

۲۵۰ گرم اسفناج

یک عدد کاهو بزرگ

هفت قاشق مرباخوری روغن

۱۷۵ گرم گوشت ریز شده

۷۵ گرم نان تست که به اندازه انگشت برش داده شده

۴۰۰ گرم جگر مرغ

۱۰۰ گرم گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

برگ های اسفناج و کاهو را بخوبی شسته و در ظرف مناسبی قرار دهید. چهار قاشق از روغن را در تابه ای ریخته و سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه حرارت دهید تا سرخ شود.

نان ها را با دو قاشق از روغن در تابه ای دیگر تفت دهید. بقیه روغن را در تابه ای تمیز بریزید و جگر مرغ را برای سه دقیقه سرخ کنید. روغن نان ها و گوشت را گرفته و همراه با جگر مرغ روی سبزیجات درون کاسه بریزید و گوجه فرنگی خرد شده را به آنها اضافه کنید.

ماهرخ جواهری