سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سالاد گوشت و جگر مرغ
مواد لازم برای شش نفر
۲۵۰ گرم اسفناج
یک عدد کاهو بزرگ
هفت قاشق مرباخوری روغن
۱۷۵ گرم گوشت ریز شده
۷۵ گرم نان تست که به اندازه انگشت برش داده شده
۴۰۰ گرم جگر مرغ
۱۰۰ گرم گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
برگ های اسفناج و کاهو را بخوبی شسته و در ظرف مناسبی قرار دهید. چهار قاشق از روغن را در تابه ای ریخته و سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه حرارت دهید تا سرخ شود.
نان ها را با دو قاشق از روغن در تابه ای دیگر تفت دهید. بقیه روغن را در تابه ای تمیز بریزید و جگر مرغ را برای سه دقیقه سرخ کنید. روغن نان ها و گوشت را گرفته و همراه با جگر مرغ روی سبزیجات درون کاسه بریزید و گوجه فرنگی خرد شده را به آنها اضافه کنید.
ماهرخ جواهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهادت سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران هواشناسی پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش بارش باران
شهادت رئیس جمهور پیام تسلیت یارانه بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو
آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون سینما سینمای ایران لیلا حاتمی هنرمندان زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
مردان رژیم غذایی خواب آلزایمر استرس کاهش وزن افسردگی