سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

یک چاشنی برای استحکام استخوان ها


یک چاشنی برای استحکام استخوان ها

تهیه این سرکه نیازمند زمان طولانی است و از این رو قیمت بالایی داشته و به مقدار نسبتاً کمی نیز تولید می‌شود.
روش تهیه این سرکه، مثل سرکه عادی است اما زمان طولانی‌تری دارد.
این …

تهیه این سرکه نیازمند زمان طولانی است و از این رو قیمت بالایی داشته و به مقدار نسبتاً کمی نیز تولید می‌شود.

روش تهیه این سرکه، مثل سرکه عادی است اما زمان طولانی‌تری دارد.

این نوع سرکه را در بشکه‌های چوبی و بدون افزودن ادویه خاص تولید می‌کنند و رنگ آن نیز قهوه‌ای تیره است می‌توان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد البته بهتر است در دمای بین ۴ تا ۳۰ درجه از آن نگهداری شود.

قرار گرفتن آن در معرض هوای آزاد، گاهی باعث کپک زدن آن می‌شود.

از این سرکه به عنوان چاشنی سالاد، چاشنی گوشت و ... استفاده می‌شود.

سرکه بالزامیک دارای خواص بسیاری است که از آن جمله می‌توان به خاصیت آنتی باکتریال و ضدویروس آن اشاره کرد که در درمان عفونت‌ها و زخم‌ها مؤثر است.

علاوه بر این خواص دیگر سرکه بالزامیک عبارتند از: کاهش درد بدن و افزایش انرژی، پیشگیری از بیماری قلبی، سرطان و بیماری‌های التهابی، بهبود سوخت و ساز بدن و ارتقای فعالیت آنزیم‌های هاضمه، کنترل دیابت، جلوگیری از صدمات سلولی و ارتقای سیستم ایمنی به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی، کاهش سطح کلسترول، کند کردن روند پیری، کاهش دفعات بروز سردرد، محکم کردن استخوان‌ها به دلیل وجود مواد معدنی، جلوگیری از کم‌خونی و خستگی، کاهش اشتها و کنترل وزن.