پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
رولت گوشت پا پریکا
مواد لازم :
پیاز متوسط:
۲عدد
سبزیهای خشک:
۲ قاشق غذاخوری
خردل:
۲ قاشق سرپر چایخوری
گوشت چرخکرده:
۵۰۰ گرم
تخممرغ بزرگ:
یک عدد
سیر:
۲حبه
فلفل قرمز چیلی:
یکدوم از یک عدد
پاپریکا:
یک قاشق چایخوری
نخود:
۴۰۰ گرم (ترجیحا کنسرو نخود)
گوجهفرنگی خرد شده:
۴۰۰×۲ گرم
سرکه بالزامیک:
۲ قاشق غذاخوری
رزماری:
۲ شاخه
عصاره گوشت بره:
یک عدد
لیمو:
یک عدد
ادویهها:
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون
زیره سبز:
یک قاشق چایخوری
برای شروع
فر را داغ کنید تا آماده شود. پیازها را پوست کنده و در آخر خرد کنید. اصلا نگران این نباشید که خیلی منظم آنها را خرد کنید، پیازها را داخل تابه حاوی روغن زیتون که با حرارت ملایم گاز داغ شده است بریزید و میزان کمی نمک و فلفل روی پیازها بپاشید و به آن سبزیهای خشک را همراه با پودر خردل اضافه کنید. گوشت چرخکرده را روی تخته گوشت گذاشته و آن را ادویهدار کنید. نیمی از ادویههایی را که به پیاز زدهاید را به گوشت اضافه کنید، پیازهای ریز را برای گوشت نگه دارید و با دستهای تمیز آن را ورز دهید و به صورت رول دربیاورید و درون یک کیسه بپیچید و درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از ۵ دقیقه آن را از یخچال دربیاورید و مجددا ورز دهید. زرده تخممرغ را جدا کرده و با یک چنگال هم بزنید به صورت آرام روی گوشت بریزید و سیر را روی کل گوشت رنده کرده و مجدد رول کنید و درون یخچال بگذارید. سعی کنید یک پلاستیک را باز کرده و گوشت را در آن بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
سراغ پیازها بروید و فلفل چیلیهای خرد شده را همراه با پودر پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید. بعد نخود پخته شده را اضافه کرده و تفت دهید. وقت آن رسیده که گوجهفرنگی یا رب گوجهفرنگی را اضافه کنید تا رنگ خوراک عوض شود. سرکه بالزامیک را همراه با زیره سبز روی خوراک بریزید و همچنین به میزان یک لیوان متوسط آبجوش روی خوراک ریخته و عصاره گوشت بره را در آن حل کنید، برگهای رزماری را از شاخه جدا کرده و درون قابلمه بریزید بعد در قابلمه را گذاشته تا با بخار آب پخت آن کامل شود.
پختن رول گوشت
فر را گرم کرده و در سینی فر میزانی روغن ریخته و گوشت را از یخچال درآورده و درون سینی بگذارید و مجددا روغن زیتون را با قلممو روی رول گوشت بمالید. فر را در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و برای نیم ساعت بگذارید تا پخته شود بعد از نیم ساعت رول را از فر درآورده و به طرف دیگر بچرخانید تا کل رول پخته و یک دست شود. بعد از زمان مشخص شده آن را از فر دربیاورید و داخل خوراک قرار دهید و از آب خوراک روی رول بریزید. میتوانید رول را به صورت جدا در کنار خوراک سرو کنید. رول را با یک چاقو به اندازه ۲ سانتیمتر، ۲سانتیمتر برش زده و به صورتی زیبا در یک ظرف یا سینی مستطیل شکل بچینید.
برای سرو
رول را در سینی مستطیل شکل چیده و مقداری از سس خوراک را روی آن بریزید تا با خوراک همخوانی داشته باشد. قبل از سرو آن را درون مایکروفر گذاشته و بگذارید تا سس بجوشد و بخار از آن بلند شود. توجه داشته باشید خوراک را داغ سرو کنید.
در کنار این غذا، سالاد کاهو با آبلیمو سازگاری مناسبی دارد و برای بهتر شدن طعم آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل چیلی روی آن بریزید.
پیشنهاد جیمی
رول گوشت با سس گوجه اشتها را باز میکند بهخصوص برای کسانی که عاشق گوشت هستند، قطعا پخت این غذا دلنشین است. من به شما قول میدهم کسانی که همبرگر دوست دارند از غذا نیز خوششان میآید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست