دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

توپ پنیر


توپ پنیر

● مواد لازم (برای هشت تا ۱۰ نفر)
▪ نصف فنجان کره نرم شده،
۶۸۰ گرم پنیر خامه‌ای،
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه،
نصف قاشق چایخوری نمک،
یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سفید، ۲۲۶

مواد لازم (برای هشت تا ۱۰ نفر)

نصف فنجان کره نرم شده،

۶۸۰ گرم پنیر خامه‌ای،

دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه،

نصف قاشق چایخوری نمک،

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سفید، ۲۲۶

گرم پنیر چدار، یک فنجان گردوی خرد شده،

یک سوم فنجان جعفری خرد شده (به دلخواه)،

دو قاشق غذاخوری موسیر (به دلخواه) و خیار حلقه شده.

طرز تهیه

کره، پنیر خامه‌ای، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و با همزن بزنید. سپس پنیر چدار را نیز به آن افزوده و دوباره با همزن بزنید. حال به دلخواه آن را در گردوی خرد شده، جعفری و یا ترکیب هر دو بغلتانید.

این پنیر تا سه روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است. سپس آن را با برش‌های خیار و... میل کنید.