دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

شیر برنج با مایکروفر


برنج  :  ۱۰۰ گرم
شکر  :  ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  :  ۱ لیتر
کره  :  ۲۵ گرم
گلاب  :  ۰.۲۵ فنجان
آب  :  ۳ فنجان
ابتدا برنج را بشوئید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید. سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود …

برنج  :  ۱۰۰ گرم

شکر  :  ۴ قاشق سوپخوری

شیر هموژنیزه  :  ۱ لیتر

کره  :  ۲۵ گرم

گلاب  :  ۰.۲۵ فنجان

آب  :  ۳ فنجان

ابتدا برنج را بشوئید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید. سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل ۲ لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله آن را یک‌بار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.

پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و آن را مجدداً به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% (بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.

توجه: در صورتی‌که در این مرحله برنج کاملاً پخته شده است ولی غذا جا افتاده به‌نظر نمی‌رسد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید).