دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
شیر برنج با مایکروفر
برنج : ۱۰۰ گرم
شکر : ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۱ لیتر
کره : ۲۵ گرم
گلاب : ۰.۲۵ فنجان
آب : ۳ فنجان
ابتدا برنج را بشوئید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید. سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل ۲ لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و آن را مجدداً به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% (بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه: در صورتیکه در این مرحله برنج کاملاً پخته شده است ولی غذا جا افتاده بهنظر نمیرسد، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید).
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه قتل هواشناسی شهرداری تهران سازمان هواشناسی اربعین تب دنگی شورای شهر تهران پشه آئدس پلیس وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم ایران خودرو یارانه واردات خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان برق قیمت طلا مالیات
سعید راد سینمای ایران دفاع مقدس فضای مجازی سینما درگذشت تلویزیون بازیگر کربلا عاشورا محرم تئاتر
دانشگاه فناوری نخبگان دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
جو بایدن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ کامالا هریس اسرائیل آمریکا یمن فلسطین روسیه غزه ترامپ جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس المپیک 2024 پاریس نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
سامسونگ ایلان ماسک همستر کامبت اینترنت سرعت اینترنت تلگرام ویندوز مایکروسافت گوگل تلفن همراه
فشار خون خواب رژیم غذایی آلزایمر دیابت مغز بارداری ویتامین افسردگی استرس