جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دونات


دونات

● مواد لازم:
▪ شیر ولرم ۱ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
▪ شکر ۲/۱ پیمانه(۷۵ گرم)
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ کره آب کرده ۵۰ گرم
▪ پودر خمیر ترش ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
آ▪ رد ۵۰۰-۴۰۰ گرم
● برای روی …

مواد لازم:

شیر ولرم ۱ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )

شکر ۲/۱ پیمانه(۷۵ گرم)

تخم مرغ ۲ عدد

کره آب کرده ۵۰ گرم

پودر خمیر ترش ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

آ▪ رد ۵۰۰-۴۰۰ گرم

برای روی دونات :

پودر قند به مقدارلازم

پودر دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر ،شکر ،تخم مرغ ،کره آب کرده ،پودر خمیر ترش و نمک را باهم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه نمائید تا جائیکه خمیر بدست نچسبد و در عین حال لطیف باشد .روی خمیر را بپوشانید به مدت ۱.۵ – ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . سپس خمیر را روی سطح صافی باز کرده با قالب میان خالی قالب بزنید مجددا ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در روغن سرخ کنید و با قند و دارچین تزئین و سرو کنید.