دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

املت اسفناج


تخم مرغ  :  ۴ عدد
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۰.۲۵ فنجان
سیر  :  ۱ عدد
پنیر پیتزا  :  ۰.۲۵ فنجان
اسفناج  :  ۲۱۰ فنجان
نان سفید  :  ۱ فنجان
آویشن  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۱۲ …

تخم مرغ  :  ۴ عدد

روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی  :  ۰.۲۵ فنجان

سیر  :  ۱ عدد

پنیر پیتزا  :  ۰.۲۵ فنجان

اسفناج  :  ۲۱۰ فنجان

نان سفید  :  ۱ فنجان

آویشن  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری

نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری

یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.

تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.