دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
املت اسفناج
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۰.۲۵ فنجان
سیر : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۰.۲۵ فنجان
اسفناج : ۲۱۰ فنجان
نان سفید : ۱ فنجان
آویشن : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظهای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور سیاست
تهران تب دنگی آتش سوزی آلودگی هوا قتل پلیس شهرداری تهران کنکور سازمان هواشناسی سلامت محیط زیست قوه قضاییه
قیمت دلار خودرو ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا سینما امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران امام حسین (ع) تلویزیون کتاب سریال رسانه ملی تئاتر فیلم
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش ربات جهاد دانشگاهی فضا آموزش عالی
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه فرانسه ترکیه آمریکا حماس جو بایدن انگلیس چین
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران خوان کارلوس گاریدو علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت فناوری تبلیغات اینستاگرام تماس تصویری ناسا آیفون شیائومی سامسونگ نوآوری گوگل
سرطان موبایل طب سنتی کودک تب دانگ گرمازدگی افسردگی عشق فشار خون پوکی استخوان