پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
دموكراسی بازدارنده غرب
شكی نیست كه غربی ها با اقدامات خود درچند دهه اخیر ثابت كردند كه دموكراسی آنان جعلی و شعارهای آزادی بیان درغرب نیرنگی برای اهانت به اسلام و مسلمانان است.
غربی ها هنگام صحبت درباره مسلمانان از آزادی بیان صحبت می كنند اما هنگامی كه مسئله اسرائیل و یهود مطرح می شود چیزی به نام آزادی بیان وجود ندارد.
این مسئله آشكارا دربیستم فوریه در دادگاهی در اتریش مشخص شد. دراین دادگاه «دیوید اروینگ» نویسنده انگلیسی به اتهام انكار «هولوكاست» محاكمه و به سه سال زندان محكوم شد.
دادگاه اتریش درحالی این حكم را صادر كردكه اروینگ بیش از شانزده سال پیش دیدگاه خود را مطرح كرده بود.
اروینگ این حكم را مسخره خواند و گفت: مسخره است كه انسانی به علت ابراز عقیده محاكمه و محكوم شود.
وكیل اروینگ درباره این حكم تاكید كرد دادگاه اتریشی كه دولتش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را به عهده دارد قصد داشت با صدور این حكم به جهانیان اعلام كند كه اتریش دیدگاه خود را به طور ریشه ای از زمان نازی ها تغییر داده است واكنون كسانی را كه درباره هوكاست شك و تردید كنند مجازات خواهد كرد.
بنابراین گزارش اروینگ زمانی محاكمه شد كه بحث و جدل های زیادی در اروپا درباره آزادی بیان این روزها مطرح است، چون اقدام یكی ازنشریات دانماركی به انتشار تصاویر اهانت آمیز به پیامبر اسلام (ص) موجی از خشم و نفرت شدید درسراسرجهان اسلام را برانگیخته است و شماری از افراد در اعتراضات كشته شدند و سفارتخانه های دانمارك به آتش كشیده شد و درچند كشور بسته شد.
كارشناسان براین باورند كه محاكمه اروینگ دیدگاههای غرب را درباره آزادی بیان به طور كامل ثابت كرد.
اكنون تبلیغات سازمان یافته ای درغرب برضد اسلام وجود دارد به طوری كه اجازه می دهند امتی به طوركامل مورد اهانت قرارگیرد اما حتی اجازه نمی دهند دانشمندان و روشنفكران موضوعی تاریخی را كه در تخصص اهل تاریخ است بررسی كنند.
از آنجا كه هولوكاست حادثه ای تاریخی است بنابراین هر مورخ و تاریخ نویسی می تواند به دلخواه خود درباره آن بحث كند.
كارشناسان و تحلیلگران بر این باورند غرب وحشت انگیز است چون در حالی كه با تدوین قانونی، انكار هولوكاست را ممنوع می كنند توهین به پیامبر اكرم(ص) را در چارچوب آزادی بیان می دانند .
كارشناسان می گویند فلسطینیان هم در معرض هولوكاست قرار دارند و به شیوه های مختلف با اتاق های گاز رو به رو هستند و حتی با چیزهایی وحشتناكتر از هولوكاست و اتاق گاز رو به رو هستند. زیرا به مدت پنجاه سال است كه روزانه با غصب زمین، آوارگی، شكنجه وكشتار روبه رو هستند. بنابراین فقط هولوكاست وحشتناكترین جنایت در تاریخ بشریت نیست.
در ادامه این مقاله آمده است اسرائیل موفق شده است با اعمال فشارها، دولت ها را قانع كند كه هركسی درباره هولوكاست صحبت می كند یا حتی درباره آن فكر می كند با مجازات رو به رو شود اما جهان اسلام نتوانست بر ضد اهانت كنندگان به پیامبر اسلام اقدامی كند.
بنابراین گزارش اتریش یكی از پانزده كشوری است كه انكار هولوكاست در آن ممنوع است. اسرائیل و كشورهای اتریش، بلژیك، جمهوری چك، فرانسه، آلمان، لیتوانی، لهستان، رومانی، اسلوواكی و سوئیس كشورهایی هستند كه انكار هولوكاست در آنها با مجازات همراه است.
روزنامه دانماركی در ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۵ با انتشار برخی كاریكاتورهای توهین آمیز به پیامبر اكرم(ص) باعث بحران سیاسی و فرهنگی بزرگ بین اسلام و غرب شد. با وجود تشدید بحران و شدت گرفتن خشم و خشونت در جهان عرب و جهان اسلام، غرب از این مسئله ابراز تعجب كرد و به ادعای آزادی بیان به نوعی با روزنامه دانماركی اعلام همبستگی كرد.
كارشناسان و تحلیلگران بر این باورند كه مسلمانان نمی توانند هرگونه تفكر و رویكرد غرب را كه در آن به ادیان مختلف بویژه اسلام با نام آزادی بیان توهین می شود بپذیرند.
اصل مفهوم آزادی هم اكنون با پرسش های زیادی روبه رو است. در هیچ جامعه ای نمی توان گفت آزادی مطلق وجود دارد. شما زمانی آزاد هستید كه به دیگران آسیب و ضرری نرسانید و آزادی شما زمانی كه آزادی دیگران آغاز شود پایان می یابد و هیچ نوع آزادی نمی تواند امنیت، ثبات و آرامش جامعه بشری را تهدید كند.
بنابراین دفاع غربی ها از آزادی بیان و مخالفت نخست وزیر دانمارك با عذرخواهی از مسلمانان به علت چاپ كاریكاتورهای توهین آمیز با ساده ترین اصول اخلاق تناقص دارد زیرا غرب به خوبی می داند كه آزادی بیان آزادی مطلق نیست و این مسئله در جوامع اروپایی وجود دارد و قوانینی وجود دارد كه اجازه نمی دهد نشریات به پادشاهان در برخی از كشورها توهین كنند و قوانینی درباره منع انتقاد از یهود یا تردید در هولوكاست وجود دارد به طوری كه هیچ نویسنده ای در غرب نمی تواند در تعداد قربانیان كوره های آدم سوزی نازی ها شك و تردید كند و یهودی ها تعداد كشته شدگان را شش میلیون نفر اعلام می كنند و اگر نویسنده ای تعداد را كمتر از این میزان اعلام كند مورد محاكمه و مجازات قرار خواهد گرفت.
كارشناسان، نخست وزیر دانمارك را عامل بحرانی شدن اوضاع بین غرب و اسلام می دانند زیرا او در ابتدا به درخواست های مسلمانان مقیم دانمارك بی توجهی كرد و به درخواست آنان درباره عذرخواهی نشریات دانماركی توجهی نكرد و در نتیجه باعث بحرانی شدن اوضاع شد.
كارشناسان بر این باورند كه نخست وزیر دانمارك سه ماه فرصت داشت برای مهار كردن بحران به طور عاقلانه برخورد كند اما اقدام او در بی توجهی به احساسات مسلمانان باعث این اوضاع شد.
كارشناسان تاكید می كنند ادامه سهل انگاری های دانمارك و عذرخواهی نكردن از مسلمانان به دشمنی غرب با اسلام و مسلمانان تفسیر خواهد شد و نظریه برخورد تمدن ها اوج می گیرد. بنابراین غرب باید به این نتیجه برسد كه آزادی بیان به معنای اهانت یا توهین به مقدسات یا ادیان نیست.
پایگاه اینترنتی المحیط
منبع واحد مركزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست