یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مصرف شکر مانع ازجذب کلسیم و فسفر می شود
آیا می دانید مصرف شکر در تنظیم کلسیم و فسفر تاثیر زیادی می گذارد و مانع از جذب کلسیم می شود؟ باید توجه کرد که اگر سطح کلسیم در خون کافی نباشد، کلسیم از دندان ها و استخوان ها گرفته می شود و این امر به خالی شدن حفره های استخوانی می انجامد. از طرف دیگر کلسیم برای کارکرد کامل عضلات ضروری است و کمبود آن سبب انقباض عضلات می شود.
در نتایج تحقیقات اخیر بعضی از موسسات آمریکایی مشخص شد که کلسیم موجود در خون به خنثی کردن اسیدهای صفراوی و اسیدهای چربی که معده را تحریک می کند و در ایجاد سرطان روده بزرگ نقش دارد، کمک می کند. با مصرف شکر همراه چربی مانند بستنی، نان شیرینی و موادغذایی مشابه، بدن چربی های اضافه را ذخیره می کند.پزشکان معتقدند که مصرف زیاد شکر روند سوخت و ساز بدن را برهم می زند و این امر زمینه بروز بیماری های مختلف را فراهم می کند.
به روشنی مشخص است که قند یک ماده اصلی و انرژی زا نیست و به دلیل تبلیغات نادرست که در این باره شده است، مردم اطلاعات صحیحی درباره تبعات مصرف قند و شکر ندارند .هر گرم شکری که مصرف می کنیم قدرت و مقاومت بدن را در مقابل بیماری های عفونی کم می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست