چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ هویج با پودر کاری


سوپ هویج با پودر کاری

▪ مواد لازم برای ۶ نفر:
- روغن کانولا - ۳ قاشق غذاخوری پودر کاری - ۲ قاشق مرباخوری
- هویج نازک خرد شده - ۸ عدد متوسط
- کرفس نازک خرد شده - ۴ عدد متوسط
- پیاز خرد شده - یک عدد متوسط
- آب مرغ - ۵ پیمانه …

مواد لازم برای ۶ نفر:

- روغن کانولا - ۳ قاشق غذاخوری پودر کاری - ۲ قاشق مرباخوری

- هویج نازک خرد شده - ۸ عدد متوسط

- کرفس نازک خرد شده - ۴ عدد متوسط

- پیاز خرد شده - یک عدد متوسط

- آب مرغ - ۵ پیمانه

- آب لیمو - یک قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل - به میزان کافی

طرز تهیه:

پودر کاری را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید. هویج، کرفس و پیاز به روغن اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید، بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. آب مرغ را به مواد اضافه کنید و پس از جوش آمدن، زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد تا سبزی ها نرم شود. زیر گاز را خاموش کنید و پس از سرد شدن ، با احتیاط و در چند وعده در مخلوط کن بریزید تا سوپ به شکل پوره دربیاید.

سوپ را دوباره گرم کنید و پس از افزودن آب لیمو، نمک و فلفل ، سرو کنید.

ارزش غذایی هر وعده سوپ:

- کالری - ۱۳۳

- کلسترول - ۴ میلی گرم

- پروتئین - ۵ گرم

- چربی - ۸ گرم

- کربوهیدرات - ۱۲ گرم

- فیبر - ۳ گرم

- پتاسیم - ۳۸۳ میلی گرم

- سدیم - ۳۸۹ میلی گرم.