جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

برش های ریواس


برش های ریواس

● مواد لازم برای تهیه رویه:
▪ ریواس: ۶ ساقه
▪ آب: ۴قاشق غذاخوری
▪ شکر: یک چهارم پیمانه
▪ زرده تخم مرغ: ۴عدد
▪ شکر: یک سوم و یک هشتم پیمانه
▪ پوست لیمو: یک قاشق مرباخوری
▪ آب لیمو: ۲قاشق …

مواد لازم برای تهیه رویه:

ریواس:

۶ ساقه

آب:

۴قاشق غذاخوری

شکر:

یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ:

۴عدد

شکر:

یک سوم و یک هشتم پیمانه

پوست لیمو:

یک قاشق مرباخوری

آب لیمو:

۲قاشق مرباخوری

کره:

۳قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه:

کره:

۱۲قاشق غذاخوری

خاکه قند:

یک چهارم پیمانه

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

آرد:

یک و نیم پیمانه

پودر زنجبیل:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر میخک:

کمی

طرز تهیه:

ریواس ها را بشویید و انتهای آن را کمی ببرید سپس به تکه های کوچک خرد کنید. ریواس، یک چهارم پیمانه شکر و آب را روی حرارت ملایم بپزید، در صورت چسبیدن ریواس به ته قابلمه کمی آب اضافه کنید. مواد را پوره کنید. فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برای تهیه لایه، تمام مواد را در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. خمیر را روی قالب مناسب پهن کنید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه بپزد. در ظرفی که روی ظرف حاوی آب در حالت جوش آرام قرار دارد زرده، کره، باقی مانده شکر از مواد رویه، پوست لیمو و آب لیمو را هم بزنید تا شکر حل شود. کم کم پوره ریواس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. مواد به دست آمده را روی لایه پهن کنید و به مدت ۱۰دقیقه دیگر در فر قرار دهید. پس از خنک شدن و سفت شدن ، برش بزنید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰گرم ریواس

انرژی:

۲۱

کربوهیدرات:

۴۰۵۴ گرم

پروتئین:

۰.۹۰گرم

فیبرغذایی:

۱.۸گرم

چربی:

۰.۳۰ گرم