جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

مصرف زیتون از التهاب مفاصل می کاهد


مصرف زیتون از التهاب مفاصل می کاهد

زیتون یکی از قدیمی ترین مواد غذایی است که از ۸ هزار سال پیش در منطقه مدیترانه کشت می شده است. درخت زیتون نشانگر صلح است. زیتون به لحاظ پزشکی خاصیت ضدالتهابی دارد و از التهاب مفاصل …

زیتون یکی از قدیمی ترین مواد غذایی است که از ۸ هزار سال پیش در منطقه مدیترانه کشت می شده است. درخت زیتون نشانگر صلح است. زیتون به لحاظ پزشکی خاصیت ضدالتهابی دارد و از التهاب مفاصل می کاهد.

زیتون به عنوان ماده غذایی و منبع روغن به کار برده می شود. به گزارش سایت «ehow» رنگ زیتون به رسیده بودن میوه بستگی دارد.

به هنگام رسیدن، زیتون از رنگ زرد به سبز و سیاه رنگ تغییر می کند.

لوتئین نوعی آنتی اکسیدان در زیتون است که رادیکال های آزاد را از بین می برد و سلول ها را در برابر پیری زودرس محافظت می کند.

زیتون شبکیه چشم را تقویت می کند و قدرت دید را بهبود می بخشد.

زیتون حاوی ویتامین E، پلی فنول و فلاونوئیدز است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

این میوه از شدت آسم، التهاب استخوان و مفصل و آرتریت روماتوئید می کاهد.

از بیماری قلبی پیش گیری می کند.

مانع بروز سرطان روده می شود.

از تکرر و شدت گر گرفتگی در زنان یائسه کم می کند.

زیتون دندان ها و استخوان را تقویت می کند.

مصرف آن برای افراد سیگاری، ابتلا به تومور ریه را به تعویق می اندازد.