شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
نودال ترش و شیرین
مواد لازم:
نودال: ۵۰۰گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
شکر: نصف قاشق مرباخوری
نخود: ۲قاشق غذاخوری
هویج ریز خرد شده: یک عدد
سس سویا: یک قاشق مرباخوری
آب لیمو: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز خرد شده: یک عدد
آب: یک فنجان
روغن: به اندازه کافی
طرز تهیه:
کمی روغن در قابلمه داغ بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
فلفل سبز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و مواد را خوب بپزید.
آب را به مواد اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. با جوشیدن مواد، آب نخود و هویج را نیز اضافه کنید.
پس از کمی جا افتادن مواد، آب لیمو، سس سویا و شکر را اضافه کنید. پس از یک دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.
نودال را طبق دستور بپزید، آبکش کنید و با مواد مخلوط کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست