شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

کباب حسینی | طرز تهیه کباب حسینی


مواد لازم برای کباب حسینی



    گوشت سردست گوسفند یا گوساله= 800 گرم
    پیاز= سه عدد
    فلفل دلمه ای قرمز= دو عدد
    گوجه فرنگی =چهار تا پنج عدد
    روغن= دو قاشق سوپخوری
    زردچوبه= یک قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل= به میزان لازم
    سیخ کباب چوبی= 20 عدد
 


دستور پخت کباب حسینی



    گوشت را پاک کرده و به قطعات 3×3 سانتی متر خرد می کنیم.
    برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوری نمک و قاشق مرباخوری زردچوبه می ریزیم.


کباب حسینی | طرز تهیه کباب حسینی


    یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سیخ های کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام می دهیم. لابه لای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجه فرنگی می چینیم.
    در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پخته شوند. سیخ ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کباب ها را روی آن چیده و سرو می نماییم.


کباب حسینی | طرز تهیه کباب حسینی


 

نکات تکمیلی در مورد کباب حسینی

کباب حسینی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کباب حسینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کباب حسینی ، طرز تهیه کباب حسینی