چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
چند اشتباه در پخت غذا
![چند اشتباه در پخت غذا](/web/imgs/16/11/dhrze1.jpeg)
در بیشتر خانه ها آشپزخانه مرکز توجه تمامی اعضای خانواده است. از آن جایی که خانم ها روزانه وقت زیادی را صرف آشپزی می کنند، طبیعی است که اشتباهات زیادی در آشپزخانه رخ دهد. هر آشپز، چه مدت طولانی آشپزی کرده باشد و یا مدت کمی مرتکب اشتباهات زیادی در آشپزخانه می شود.
بیش از حد انبار نکنید؛ بیشتر مردم تمامی موادغذایی لازم یک ماه کامل را در اول ماه می خرند. اگر چه این روش در خصوص بعضی از موادغذایی مانع ندارد اما از خرید مقدار زیاد میوه و سبزی بپرهیزید زیرا پس از گذشت زمان کوتاهی،میوه و سبزی ویتامین و املاح ارزشمند خود را از دست می دهد. بهترین کار این است که هر بار برحسب نیاز مقدار کمی از آن ها را خریداری کنید.
بیش از حد پوست گرفتن؛ پوست میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر می باشد و پوست گرفتن زیاد، از ارزش غذایی آن می کاهد.
شور کردن غذا؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که اغلب ما دچار آن می شویم شور کردن موادغذایی است، در چنین مواقعی کافی است یک برش سیب زمینی را به موادغذایی اضافه کنید و بگذارید تا شفاف شود. به طور طبیعی سیب زمینی با جذب نمک به خود میزان نمک غذا را کاهش می دهد.
آب پز کردن طولانی؛ اگر چه این امر باعث از بین رفتن باکتری ها می شود اما مدت طولانی پخت ماده مغذی مواد از جمله پتاسیم، ویتامین BوC را نیز از بین می برد. در صورتی که جوشاندن زیاد لازم بود، از آب موادغذایی برای پخت استفاده کنید.
عجله در پخت سیر؛ بررسی ها نشان داده است که ارزش دارویی و غذایی این گیاه نقش مهمی در سلامت قلب و پیش گیری از سرطان دارد. اما روش استفاده از سیر می تواند تاثیر چشم گیری بر خاصیت آن داشته باشد. پس از کمی له کردن سیر را به مدت ۱۰دقیقه کنار بگذارید و سپس در غذا استفاده کنید. بررسی اخیر نشان می دهد، این امر، در بهبود ترکیبی سولفور موجود در آن موثر است.
خورشت رقیق؛ سس و یا خورشت رقیق شده را با کمی آرد ذرت حل شده در آب و کره، غلیظ کنید. جوشاندن طولانی خورشت نیز می تواند باعث تبخیر و غلیظ شدن خورشت شود.
کامل نخواندن دستور غذایی؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که تازه کارها مرتکب می شوند، نخواندن دستور غذایی قبل از شروع پخت است. این امر باعث مشکلات متعددی می شود. برای جلوگیری از این کار ابتدا دستور را کاملا مطالعه کنید، از فراهم بودن تمامی مواد لازم مطمئن شوید و سپس شروع به پخت کنید.
اندازه گیری نکردن مواد؛ یکی از علل عمده موفق نبودن در تهیه موادغذایی اندازه گیری نکردن مواد است، افراد با تجربه شاید نیازی به این کار نداشته باشند اما برای تازه کارها لازم است از وسایل اندازه گیری استفاده کنند.
بالا بودن شعله های گاز؛ برخی بر این تصورند که با افزایش شعله، غذا سریع تر پخته می شود، اما این امر فقط باعث سوختن غذا خواهد شد. کمی صبر داشته باشید و بگذارید غذا با حرارت کم بپزد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی مناظره انتخاباتی قالیباف مناظره علیرضا زاکانی پزشکیان محمدباقر قالیباف
هواشناسی تهران سوادکوه قتل سیل سازمان هواشناسی فضای مجازی آلودگی هوا آتش سوزی قوه قضاییه شهرداری تهران وزارت بهداشت
قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت سکه دولت سیزدهم قیمت طلا بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال پایتخت فیلم رسانه ملی تئاتر سریال سینمای ایران سینما حج
موبایل فضا
روسیه رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه اوکراین فلسطین لبنان اتحادیه اروپا حماس حزب الله لبنان چین ترکیه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی فناوری دانش بنیان اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور ناسا
مواد مخدر ویتامین قهوه دیابت خواب مغز ریزش مو