دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
چند اشتباه در پخت غذا
در بیشتر خانه ها آشپزخانه مرکز توجه تمامی اعضای خانواده است. از آن جایی که خانم ها روزانه وقت زیادی را صرف آشپزی می کنند، طبیعی است که اشتباهات زیادی در آشپزخانه رخ دهد. هر آشپز، چه مدت طولانی آشپزی کرده باشد و یا مدت کمی مرتکب اشتباهات زیادی در آشپزخانه می شود.
بیش از حد انبار نکنید؛ بیشتر مردم تمامی موادغذایی لازم یک ماه کامل را در اول ماه می خرند. اگر چه این روش در خصوص بعضی از موادغذایی مانع ندارد اما از خرید مقدار زیاد میوه و سبزی بپرهیزید زیرا پس از گذشت زمان کوتاهی،میوه و سبزی ویتامین و املاح ارزشمند خود را از دست می دهد. بهترین کار این است که هر بار برحسب نیاز مقدار کمی از آن ها را خریداری کنید.
بیش از حد پوست گرفتن؛ پوست میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر می باشد و پوست گرفتن زیاد، از ارزش غذایی آن می کاهد.
شور کردن غذا؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که اغلب ما دچار آن می شویم شور کردن موادغذایی است، در چنین مواقعی کافی است یک برش سیب زمینی را به موادغذایی اضافه کنید و بگذارید تا شفاف شود. به طور طبیعی سیب زمینی با جذب نمک به خود میزان نمک غذا را کاهش می دهد.
آب پز کردن طولانی؛ اگر چه این امر باعث از بین رفتن باکتری ها می شود اما مدت طولانی پخت ماده مغذی مواد از جمله پتاسیم، ویتامین BوC را نیز از بین می برد. در صورتی که جوشاندن زیاد لازم بود، از آب موادغذایی برای پخت استفاده کنید.
عجله در پخت سیر؛ بررسی ها نشان داده است که ارزش دارویی و غذایی این گیاه نقش مهمی در سلامت قلب و پیش گیری از سرطان دارد. اما روش استفاده از سیر می تواند تاثیر چشم گیری بر خاصیت آن داشته باشد. پس از کمی له کردن سیر را به مدت ۱۰دقیقه کنار بگذارید و سپس در غذا استفاده کنید. بررسی اخیر نشان می دهد، این امر، در بهبود ترکیبی سولفور موجود در آن موثر است.
خورشت رقیق؛ سس و یا خورشت رقیق شده را با کمی آرد ذرت حل شده در آب و کره، غلیظ کنید. جوشاندن طولانی خورشت نیز می تواند باعث تبخیر و غلیظ شدن خورشت شود.
کامل نخواندن دستور غذایی؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که تازه کارها مرتکب می شوند، نخواندن دستور غذایی قبل از شروع پخت است. این امر باعث مشکلات متعددی می شود. برای جلوگیری از این کار ابتدا دستور را کاملا مطالعه کنید، از فراهم بودن تمامی مواد لازم مطمئن شوید و سپس شروع به پخت کنید.
اندازه گیری نکردن مواد؛ یکی از علل عمده موفق نبودن در تهیه موادغذایی اندازه گیری نکردن مواد است، افراد با تجربه شاید نیازی به این کار نداشته باشند اما برای تازه کارها لازم است از وسایل اندازه گیری استفاده کنند.
بالا بودن شعله های گاز؛ برخی بر این تصورند که با افزایش شعله، غذا سریع تر پخته می شود، اما این امر فقط باعث سوختن غذا خواهد شد. کمی صبر داشته باشید و بگذارید غذا با حرارت کم بپزد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
معدن شازند تهران هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیل وزارت بهداشت قتل سیلاب آموزش و پرورش چالوس
ایران خودرو خودرو بورس قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا همستر کامبت قیمت خودرو یارانه حقوق بازنشستگان قیمت سکه مسکن
تلویزیون فضای مجازی عربستان کربلا سینمای ایران موسیقی رسانه ملی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر جواد عزتی
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حج حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان جام حذفی باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
هوش مصنوعی جهان آیفون اینترنت اپل اسنپ تلگرام ایلان ماسک ناسا مایکروسافت سامسونگ گوگل
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین سنگ کلیه پیری میگرن فشار خون