یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

پارافه قهوه


پارافه قهوه

پارافه دسر خوش طعم و محبوبی است که شاید درست کردن آن به راحتی دسرهای دیگر نباشد اما خوش طعمی آن خیلی‌ها را وادار می‌کند تا دست به کار تهیه پارافه در خانه شوند. دسری که بیشتر مهمانان …

پارافه دسر خوش طعم و محبوبی است که شاید درست کردن آن به راحتی دسرهای دیگر نباشد اما خوش طعمی آن خیلی‌ها را وادار می‌کند تا دست به کار تهیه پارافه در خانه شوند. دسری که بیشتر مهمانان شما آن را می‌پسندند و شما می‌توانید آن را با طعم‌های مختلف مثل شکلاتی، وانیلی، نارگیلی، موزی و... تهیه کنید. در این دستور طرز تهیه پارافه قهوه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شیر یک لیوان

خامه ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۸عدد

قهوه چهار قاشق غذاخوری

شکر سه چهارم لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در لغت در زبان فرانسه Parfait به perfect و تکمیل بودن اشاره دارد و به دسری گفته می‌شد که از لابه‌های متعدد یخمکی و از شهد و تخم مرغ و خامه و میوه و خشکبار و ژله و بستنی و کارامل و سس‌های شکلاتی و خامه و... تشکیل می‌شود. با این حال پارافه‌ای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست. برای تهیه پارافه باید، قهوه را با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و قهوه را از صافی رد کنید تا تفاله آن جدا شود. حالا باید زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، شیر و قهوه را هم کم‌کم به زرده اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. حالا این مایه را در یخچال بگذارید تا سفت شود.

این مایه را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. در ظرف دیگری، خامه را فرم داده و کم کم به مایه اضافه کنید. ته قالب را یک لایه پلاستیک انداخته و مایه را روی آن بریزید و به مدت ۸ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملاً خود را بگیرد. بعد آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف مورد نظرتان برگردانید و پلاستیک را از روی آن برداشته و با چیپس شکلات، موز یا بادام تزئین کنید.