یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

۳ میان وعده خوشمزه برای یک روز خوب در دل طبیعت


۳ میان وعده خوشمزه برای یک روز خوب در دل طبیعت

بهار فصل گشت و‌گذار است. حیف است این طبیعت زیبا و هوای خوب را از دست بدهید. هوای خوب طبیعت هم همانطور که می‌دانید اشتها را باز می‌کند. برای این‌که لذت گردشی که می‌روید کامل شود، …

بهار فصل گشت و‌گذار است. حیف است این طبیعت زیبا و هوای خوب را از دست بدهید. هوای خوب طبیعت هم همانطور که می‌دانید اشتها را باز می‌کند. برای این‌که لذت گردشی که می‌روید کامل شود، این میان‌وعده‌ها را امتحان کنید. حتما از خوردن آن‌ها لذت خواهید برد.

۱- سمبوسه: درست کردن سمبوسه جنوبی بر‌خلاف چیزی که به‌نظر می‌رسد اصلا کار سختی نیست. برای این کار اول از همه باید مقداری سیب‌زمینی آب‌پز کنید. سیب‌زمینی‌ها را خرد کنید، کمی نمک و فلفل قرمز بزنید و کمی در روغن تفت دهید. مقداری تره و جعفری را هم خرد کنید، تفت دهید و با سیب‌زمینی‌ها مخلوط کنید. برای هر ۳ سیب‌زمینی، نصف لیوان شیره تمبر هندی رقیق شده هم به مواد اضافه کنید. حالا باید مواد را لای نان لواش بپیچید. اگر پیچیدن مثلثی سمبوسه را بلد نیستید، نگران نباشید. می‌توانید مواد را لای نان لوله کنید و نان‌ها را در روغن مایع سرخ کنید. بعد از سرخ کردن حتما سمبوسه‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن آن‌ها کاملا گرفته شود چون روغن مانده روی نان‌ها در هوای خنک ماسیده می‌شود و شکل خوبی ایجاد نمی‌کند.

۲- تارت پنیر: یک قالب کره را آب کنید و آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید تا به خورد کره برود. در وسط کار یک زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و باز هم آرد اضافه کنید. برای این کار به حدود ۲۰۰ گرم آرد نیاز خواهید داشت. وقتی خمیر کمی سفت شد و دیگر آرد به خوردش نرفت، آن را در یک کیسه پلاستیکی در جای خنک قرار دهید تا استراحت کند. بعد آن را در قالب‌های کوچک پهن کنید و به دیواره‌ها فشار دهید تا شکل کاسه به‌خودش بگیرد. قالب‌ها را ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه کمی ژامبون خرد شده، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی خرد شده و مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید و برای ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا کاملا بپزد.

۳- پیراشکی: برای درست کردن پیراشکی به راحت‌ترین شکل ممکن به مقداری خمیر آماده نیاز دارید. اگر در اطراف منزل‌تان مغازه نان فانتزی وجود دارد، می‌توانید قبل از این‌که آن مغازه پخت نانش را شروع کند، مقداری خمیر نان باگت از آن بخرید. این خمیر تا چند ساعت در یخچال خراب نمی‌شود اما باز هم برای احتیاط، زمان نگهداری آن را از فروشنده بپرسید. خمیر را به شکل مربع‌های کوچک پهن کنید، یک سوسیس وسط آن بگذارید و ۲ لبه مربع را روی هم بیاورید. حالا می‌توانید خمیر‌ها را هم در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید و هم در روغن‌داغ سرخ کنید.