پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
انجماد تخممرغ
تخممرغ کامل
تخممرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه میگردد سپس در ظروف مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد میگردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر تا ۱۰ ماه میباشد.
زرده تخممرغ
زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر و یا نمک آن را قسمتبندی کرده و منجمد مینمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه میباشد.
سفیده تخممرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار موردنیاز تقسیمبندی کرده منجمد میسازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری میتوان تخممرغ را جه کامل چه بهصورت سفیده و زرده جداگانه در قالبهای یخچال ریخته پس از انجماد هر چند قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بستهبندی و نگهداری نمود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست