جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
انجماد تخممرغ
تخممرغ کامل
تخممرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه میگردد سپس در ظروف مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد میگردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر تا ۱۰ ماه میباشد.
زرده تخممرغ
زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر و یا نمک آن را قسمتبندی کرده و منجمد مینمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه میباشد.
سفیده تخممرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار موردنیاز تقسیمبندی کرده منجمد میسازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری میتوان تخممرغ را جه کامل چه بهصورت سفیده و زرده جداگانه در قالبهای یخچال ریخته پس از انجماد هر چند قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بستهبندی و نگهداری نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دانشگاه تهران عراق رهبر انقلاب احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی معلم سلامت زلزله
قیمت خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب فشار خون چای کبد چرب دیابت