چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی بادامی هلالی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
روغن جامد آب کرده یک پیمانه
وانیل ربع قاشق چایخوری
دستور تهیه: پودر بادام را با پودر قند مخلوط کرده و روغن را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم سپس آرد و همچنین وانیل را اضاٿه کرده و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم. بعد مواد را داخل یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت یک ربع میگذاریم بماند. سپس با وردنه حدود یک سانت آن را پهن میکنیم و با قالب هلالی شکل آن قالب زده و در سینی فر میچینیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه میگذاریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
شهرداری تهران تهران سلامت بارش باران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضاپیما ماهواره
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون