دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی پنیر


اسپاگتی پنیر

● مواد لازم:
پنیر موزارلا: ۲۰گرم
پنیر پارمزان: ۱۰گرم
پنیر بلوچیز: ۲۰گرم
سس پامادورو: به مقدار دلخواه
جعفری: سربرگ خردشده ۲۰گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

مواد لازم:

پنیر موزارلا: ۲۰گرم

پنیر پارمزان: ۱۰گرم

پنیر بلوچیز: ۲۰گرم

سس پامادورو: به مقدار دلخواه

جعفری: سربرگ خردشده ۲۰گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

اسپاگتی

روش تهیه:

یک اسپاگتی ساده و راحت، بسیار اقتصادی و خوش‌طعم، ابتدا پنیر بلوچیز را به صورت مکعبی‌شکل برش داده، اسپاگتی را آبکش کرده و در روغن زیتون تفت مختصری می‌دهیم سپس سس پامادورو را به ترکیب‌مان اضافه می‌کنیم و تابه را تاب داده تا اسپاگتی و سس پامادورو با هم خوب ترکیب شود، سپس نمک، فلفل و پنیر موزارلا را به مواد دیگر افزوده و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم آب شود. اکنون اسپاگتی را در بشقاب کشیده تکه‌های مکعبی شکل پنیر بلوچیز را به صورت سرد و حرارت ندیده روی آن ریخته و سپس مقدار مختصری پنیر پارمسان به ترکیب‌مان اضافه می‌کنیم، در آخر جعفری خردشده را روی پاستا ریخته و سرو کنید.

نکات:

۱- می توانید پنیر را لابه لای اسپاگتی قرار داده تا در اثر حرارت اسپاگتی آب شود.

۲- استفاده از جعفری تازه خردشده غذایتان را فوق العاده معطر می کند. در صورت عدم دسترسی می توان از جعفری خشک استفاده کرد.

۳- در کنار این اسپاگتی از لیموی تازه استفاده کنید. نتیجه بسیار خوبی به دست خواهد آمد.

فوت و فن آشپزی:

آبکش کردن اسپاگتی و پخت اسپاگتی با نمک و روغن را فراموش نکنید. این کار باعث قوام و افزایش کیفیت اسپاگتی و همچنین باعث خوش نمک شدن و افزایش ماندگاری آن می شود.