سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
وقتی تروریسمبه دامتروریسممی افتد
اقدام اخیر دولت آلمان در آزاد نمودن سرکرده گروهک تروریستی پژاک نمونه ای بارز از حمایت دولت برلین از تروریستهای نظام بین الملل است.این اقدام دولت آلمان در دوران صدارت اعظمی آنگلا مرکل رخ داده است.مرکل یکی از اصلی ترین متحدان ایالات متحده و رژیم اشغالگر قدس در اتحادیه اروپا محسوب می شود.اعضای حزب دموکرات مسیحی آلمان همانند نومحافظه کاران آمریکایی به استفاده ابزاری از تروریستها معتقد هستند. رئیس گروهک تروریستی پژاک در آلمان، در منزلش دستگیر شد.
دستگیری عبدالرحمان حاجی احمد معروف به حاجی احمدی از سوی وکیل وی و وکیل این گروهک تروریستی در اروپا و لندن نیز تائید شد.اتهامات حاجی احمدی به اندازه ای مشخص و وسیع بود که اساسا صدور فرمان آزادی وی از سوی هیچ قوه عاقله ای پذیرفته نبود.اما مبادلات سیاسی پشت پرده میان قدرتهای بزرگ بر سر عناصر تروریستی آزادی حاجی احمدی را رقم زد.
این تروریست چندین سال در آلمان زندگی می کرد و دستگیری وی به صورت خیلی محرمانه صورت گرفت. گروهک تروریستی پژاک شاخه ای از پ.ک.ک است که در سال های اخیر دست به عملیات تروریستی علیه مردم روستاها و پاسگاه های مرزی در شهرهای کردنشین ایران و ترکیه زده است. ادعاهای آمریکا و غرب در مبارزه با تروریسم علی رغم اشغال دو کشور عراق و افغانستان و ارتکاب هزاران مورد شکنجه، ترور و آدم ربایی بارها رنگ باخت و حتی پلیس آلمان حتی نتوانست بیش از چند روز سرکرده گروهک تروریستی پژاک را در بازداشت نگه دارد. به راستی این معامله های محرمانه و پشت پرده کثیف چه معنا و مفهومی دارد؟مگر تکلیف تروریستها بر اساس حقوق بین الملل عمومی مشخص نیست؟پس نقش پلیس بین المللی در این زمینه چه بوده است؟
نکته جالب اینکه برلین در ابتدای دستگیری حاجی احمدی جنجال تبلیغاتی وسیعی را به راه انداخت اما گویا آنگلا مرکل بابت این جنجالها کلی به مقامات آمریکایی و انگلیبسی که سیاستها و رفتارهای آلمان را طی سالهای اخیر تعیین کرده اند بدهکار شده است!یکی از اقساط این بدهی آزادسازی کاملا غیر حقوقی رئیس گروهک تروریستی پژاک بود.
مرکل فراموش کرده است که پلیس آلمان با جنجال فراوان و در قالب عملیات اروپایی مبارزه با تروریسم، عبدالرحمان حاج احمدی رئیس گروهگ تروریستی پژاک را در شهر کلن دستگیر کرد. هنوز انتشار خبر رسانه ها در این زمینه ادامه داشت که روز سه شنبه هفته گذشته اعلام شدکه این تروریست آزاد شده است. لازم به ذکر است که اساسا نباید از کشورهایی مانند آلمان،فرانسه،ایالات متحده آمریکا و انگلستان انتظار مبارزه با تروریسم را داشت زیرا این کشورها خود مولد تروریسم در دنیای امروز هستند.حضور گروهک های تروریستی ضدانقلاب در آلمان و فرانسه مسئله ای مسبوق به سابقه است.برخی افرادی که دستشان به خون افراد بی گناه آغشته است در سایه حمایت همین دولتهای غربی قرار می گیرند.آزادی سرکرده گروهک پژاک توسط پلیس و در حقیقت دولت آلمان نشان داد که برلین همچنان به خط مشی اصلی خود مبنی بر حمایت از تروریسم پایبند است.
البته با توجه به پیشینه آمریکا و فرانسه در حمایت جدی از گروهک منافقین که رسما صدها جنایت و ترور را برعهده گرفته انتظار مبارزه جدی با تروریسم توسط آلمان نیز دور از انتظار است. هم اکنون در آلمان نیز مانند چندین کشور اروپایی بویژه فرانسه مقر اصلی منافقین، تروریست های این گروهک و دیگر ضدانقلابیون تروریست حضور دارند و به راحتی با مراکز دولتی از جمله پارلمان ارتباط برقرار می کنند. در چنین شرایطی تئاتر مبتذل پلیس و دولت آلمان در خصوص دستگیری و آزادی عبدالرحمان حاجی احمدی ارزشی برای دیدن ندارد.اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی کشورمان از ارائه هزارصفحه اطلاعات از مستندات جنایات رئیس گروهک پژاک از سوی ایران به اینترپل خبر داد.
بر این اساس عبدالرحمن رحمان حاجی احمدی رئیس گروهک پژاک رسما جنایات و عملیاتی را که انجام داده بر عهده گرفته است از این رو دولت آلمان نباید وی را آزاد می کرد. همچنین به دنبال دستگیری و سپس آزادی رحمان حاجی احمدی تبعه جمهوری اسلامی ایران و از سرکردگان گروههای تروریستی توسط دولت آلمان، سفیر این کشور در تهران توسط مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ گردید. سفیر آلمان ضمن اعلام عدم حمایت دولت آلمان از عناصر گروهک پژاک قول مساعد داد که مراتب را به دولت آلمان اعلام نموده و نتیجه را در اسرع وقت اعلام نمایند. این در حالی است که با توجه به اسناد و شواهد موجود ادعای سفیر آلمان به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
گروه شبه نظامی پژاک، خود را شاخه ایران حزب کارگران کردستان ترکیه یا - پ.ک.ک. معرفی می کند از سوی شماری از کشورها از جمله کشورهای هم پیمان ناتو و ایران در فهرست گروه های تروریستی طبقه بندی می شود.با این حال اعضای ناتو در عمل از اعضای این گروهک تروریستی حمایت جامعی می کنند.متاسفانه سخن و عمل مقامات غربی در خصوص عدم حمایت از گروههای تروریستی با یکدیگر در تعارض و تضادی کامل قرار دارد.تضادی که به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.سیمور هرش، خبرنگار تحقیقاتی مجله نیویورکرقبلا در یکی از گزارشهای خود اعلام نموده بود که گروه پژاک هم از ایالات متحده و هم از اسرائیل کمک دریافت می کند.رفتار اخیر دولت آلمان در آزادسازی رهبر گروه پژاک وابستگی این گروه به واشنگتن و تل آویو را مورد تائید قرار داد.
همان گونه که مقامات کشورمان اعلام نموده اند،ماهیت تروریستی افراد با تغییر تابعیت، تغییر نمی کند و آلمان اگر در مبارزه با تروریسم جدی است، رئیس پژاک را در یک دادگاه آلمانی به صورت علنی محاکمه کند.
البته بر همگام مسجل است که آلمان در این خصوص عزمی راسخ ندارد و مانند ایالات متحده آمریکا و انگلستان در صدد استفاده ابزاری از تروریستهاست.آنچه مسلم است اینکه دولت آنگلا مرکل و پلیس آلمان به هیچ عنوان نمی توانند اقدام تروریستی اخیر خود را توجیه نمایند.
مسلما حمایت از تروریسم عین تروریسم است و بر این اساس دولت و پلیس آلمان هر دو از اصلی ترین مصادیق تروریسم در نظام بین الملل هستند.مرکل سردمدار این تروریسمی است که خود را در بسته های تزئین شده دموکراسی و آزادی بیان و ...پیچیده است ،ما اکنون همه ملتهای دنیا ماهیت واقعی آن را می دانند.
سحاب فاطمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست