دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

قزل آلای شکم پر


قزل آلای شکم پر

● مواد لازم برای ۲ نفر
▪ ۲ قاشق غذاخوری: کره یا مارگارین
▪ ۲ قاشق غذاخوری: کرفس ریز شده
▪ ۲ قاشق غذاخوری: پیازچه ریز شده
▪ ۱ قاشق غذاخوری: جعفری تازه ریز شده
▪ ۱ فنجان: سبزیجات معطر …

مواد لازم برای ۲ نفر

۲ قاشق غذاخوری:

کره یا مارگارین

۲ قاشق غذاخوری:

کرفس ریز شده

۲ قاشق غذاخوری:

پیازچه ریز شده

۱ قاشق غذاخوری:

جعفری تازه ریز شده

۱ فنجان:

سبزیجات معطر فصل

۴/۱ فنجان:

گردوی خرد شده

۳ قاشق غذاخوری:

آب مرغ

۴/۱ قاشق غذاخوری:

نمک

۴/۱ قاشق غذاخوری:

گرد لیمو عمانی

۸/۱ قاشق غذاخوری:

برگ مرزنگوش خشک

۲ عدد ماهی قزل آلا تمیز شده که سر آن جدا شده:

(هر کدام به وزن ۲۰۰ گرم)

طرز تهیه

در یک ظرف پیرکس:

کره کرفس پیاز و جعفری را مخلوط کنید درب ظرف را با سلوفان بسته و در مایکروفر با درجه بالا بمدت ۲ الی ۳ دقیقه قرار دهید.

بقیه مواد را اضافه کرده خوب بهم بزنید و شکم هر یک از ماهیها را با نصف این مواد پر کنید. سپس قزل آلاهای شکم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده ودر مایکروفر با قدرت ۷۰% بمدت ۹ تا ۱۴ دقیقه و یا تا وقتی که چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد حرارت دهید. سپس کمی صبر کرده و ماهی را میل نمائید.