جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
قزل آلای شکم پر
مواد لازم برای ۲ نفر
۲ قاشق غذاخوری:
کره یا مارگارین
۲ قاشق غذاخوری:
کرفس ریز شده
۲ قاشق غذاخوری:
پیازچه ریز شده
۱ قاشق غذاخوری:
جعفری تازه ریز شده
۱ فنجان:
سبزیجات معطر فصل
۴/۱ فنجان:
گردوی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری:
آب مرغ
۴/۱ قاشق غذاخوری:
نمک
۴/۱ قاشق غذاخوری:
گرد لیمو عمانی
۸/۱ قاشق غذاخوری:
برگ مرزنگوش خشک
۲ عدد ماهی قزل آلا تمیز شده که سر آن جدا شده:
(هر کدام به وزن ۲۰۰ گرم)
طرز تهیه
در یک ظرف پیرکس:
کره کرفس پیاز و جعفری را مخلوط کنید درب ظرف را با سلوفان بسته و در مایکروفر با درجه بالا بمدت ۲ الی ۳ دقیقه قرار دهید.
بقیه مواد را اضافه کرده خوب بهم بزنید و شکم هر یک از ماهیها را با نصف این مواد پر کنید. سپس قزل آلاهای شکم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده ودر مایکروفر با قدرت ۷۰% بمدت ۹ تا ۱۴ دقیقه و یا تا وقتی که چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد حرارت دهید. سپس کمی صبر کرده و ماهی را میل نمائید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست