دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
خامه خانگی برای تهیه کیک و شیرینی
مواد لازم:
خامه غلیظ و خیلی سرد:
۲ پیمانه
پودر قند:
یک چهارم تا یک پیمانه (بر حسب نیاز)
اسانس دلخواه:
وانیل، پرتقالی، نارگیلی و ...:
به مقدار لازم
شکلاتی:
نصف پیمانه پودر کاکائو را به پودر قند اضافه کنید.
قهوه اکسپرسو:
یک قاشق غذاخوری با خامه مخلوط شود.
طرز تهیه:
برای به دست آوردن نتیجه مطلوب خامه، کاسه و دسته های همزن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
خامه را مانند سفیده تخم مرغ هم بزنید و کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید تا خامه فرم بگیرد.
به آرامی و با استفاده از لیسک طعم های موردنظر را به مواد اضافه کنید.
توجه داشته باشید، هم زدن بیش از حد باعث بریدن خامه می شود.
خامه به دست آمده به مدت چند ساعت یا یک شب کامل در صورت نگهداری در سردترین قسمت یخچال، تازه می ماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست