شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی
متخصصان می گویند کپک های خانگی می توانند سبب بروز آلرژی و مشکلات تنفسی شوند و حتی ممکن است کشنده باشند. کپک و قرار گرفتن در معرض آن باعث ناراحتی تنفسی، چشم، ناراحتی های پوستی و آلرژی می شود.
از کپک زدن مواد غذایی خود در یخچال نگرانید؟ بهترین راهکارها برای پیشگیری از کپک زدن موادغذایی مختلف را می توانید در اینجا بخوانید که این خود یک صرفه جویی نیز در نگهداری موادغذایی به حساب می آید.
برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است هنگام سرو کردن یا هم زدن از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید. در صورتی که در منزل مربا تهیه می کنید بهتر است قبل از بستن درمربا یک ورق آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس درآن را ببندید تا با ورود هوا مربای شما کپک نزند. در ضمن مربا باید کاملا خنک شود و بعد در یخچال گذاشته شود.
برای پیشگیری از کپک زدن پنیر باید مراقب باشید که آن را هر بار با چاقوی تمیز استیل یا با نخ دندان تمیز قطعه قطعه کنید. برای نگهداری پنیر بهتر است کمی آب بجوشانید و در ظرف مورد نظر بریزید تا خنک شود و پنیرها را بعد از تکه تکه کردن در آن بگذارید و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. اگر پنیر بی نمک دوست ندارید می توانید مقدار کمی نمک به آب جوشیده اضافه کنید.
اگر پنیرتان کپک زده است باید بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آن را که در حاشیه کپک قرار دارد از آن جدا کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن سرکه و آبغوره باید از آن ها در ظرفی مراقبت کنید که هوا نداشته باشد؛ بنابراین آن ها را در ظرفی بریزید که اندازه آنها باشد و فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.
در صورتی که خودتان رب گوجه فرنگی تهیه می کنید بهتر است پس از کشیدن آن درون ظرف روی رب را با یک لایه نازک از روغن بپوشانید تا هوا وارد آن نشود.
برای جلوگیری از کپک زدن میوه ها در جامیوه ای یخچال یک اسفنج خشک درون جامیوه ای بگذارید تا رطوبت را به خود جذب کند. اگر میوه ها را داخل دستمالی نخی بپیچید نیز از کپک زدن آن جلوگیری می کند. میوه هایی که خیلی رسیده باشند را در کنار میوه های دیگر قرار ندهید.
معمولا میوه ها را می شوییم و داخل یخچال می گذاریم اما به شما پیشنهاد می کنیم خیار را نشسته در پارچه ای نخی بپیچید و داخل یخچال بگذارید.
نان را هیچ وقت در سفره نپیچید، بهتر است نان را در نایلون تمیزی در فریزر بگذارید تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید. برای هر بار استفاده می توانید به اندازه مورد نیاز از فریزر دربیاورید و بعد از گرم کردن میل بفرمایید.
دو نکته پایانی برای جلوگیری از تشکیل کپک:
۱- هر ظرفی که در یخچال می گذارید بهتر است در آن را گذاشته یا با نایلون روی آن را خوب بپوشانید. این کار هم جلوگیری از کپک زدن غذا می کند هم غذای شما بوی یخچال را نمی گیرد و هم یخچال بوی انواع غذاها را به خود نمی گیرد.
۲- همیشه به اندازه نیاز خرید کنید تا هم میوه و غذای تازه میل کنید هم از اسراف و دور ریختن پول و وقت و موادغذایی جلوگیری کنید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل پلیس محیط زیست عربستان بارش باران سیل سلامت فضای مجازی قوه قضاییه سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بورس ترکیه خودرو بازار خودرو بازنشستگان دولت سیزدهم دلار مسکن
موسیقی تلویزیون انیمیشن کتاب سید ابراهیم رئیسی تئاتر شهید سینما سینمای ایران رسانه ملی جوکر فیلم
فناوری باتری دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی آمریکا جو بایدن روسیه دونالد ترامپ فلسطین جنگ غزه غزه لبنان ترامپ انتخابات آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس یورو 2024 علیرضا بیرانوند لیگ برتر بازی نقل و انتقالات جام ملت های اروپا تیم ملی فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ گوگل وزیر ارتباطات اینترنت فیبر نوری فیبرنوری سامسونگ اپل عیسی زارع پور مایکروسافت گوشی
کاهش وزن حافظه فشار خون زیبایی دیابت گرمازدگی کبد چرب