پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خورشت گوشت بره با ماست
مواد لازم:
پیاز متوسط- ۲عدد
سیر- ۲ حبه
پودر گشنیز- ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زیره سیاه، فلفل سیاه، پودر میخک، پودر هل، پودر زنجبیل،پودر دارچین- هرکدام یک قاشق مرباخوری
آب لیموترش- یک سوم لیوان
ماست-۲ لیوان
گوشت بره- نیم کیلو
طرز تهیه:
یک عدد پیاز و یک عدد سیر را رنده کنید و گشنیز، نمک، زیره، فلفل سیاه، میخک، هل زنجبیل، دارچین و آب لیمو به آن اضافه کنید و در مخلوط کن هم بزنید تا یک دست شود. در این مرحله ماست را به مخلوط ادویه اضافه کنید. گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی ریز و به مخلوط ماست اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تکه های گوشت با ماست کاملا پوشیده شود. بگذارید گوشت به مدت ۲ ساعت و یا یک شب کامل در یخچال بماند. کره را در تابه بزرگ و نچسب ذوب کنید و پیاز و سیر باقی مانده را خرد کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس گوشت را با مایه ماست به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت روی حرارت کم بپزد.
خورشت گوشت بره را می توان با نان یا برنج سرو کرد.