چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
رولت گلسرخ
![رولت گلسرخ](/web/imgs/16/11/e6vvj1.jpeg)
مواد اولیه :
زرده تخممرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر:
گلسرخ پودر شده یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
خاک قند یک پیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان ایران علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی سوادکوه قتل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی آلودگی هوا وزارت بهداشت
دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن بازنشستگان حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن ایران خودرو بانک مرکزی قیمت سکه خودرو
تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینمای ایران سریال سینما شهید خدمت فیلم حج زنان تئاتر شهید
فناوری دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه آمریکا جنگ غزه غزه فلسطین اوکراین ترکیه لبنان اتحادیه اروپا حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ وزیر ارتباطات سامسونگ ایلان ماسک ماه اپل ناسا آیفون
کبد چرب رژیم غذایی دیابت زوال عقل سلامت روده سنگ کلیه مغز ریزش مو