چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا

کیک لیمویی


کیک لیمویی

● مواد لازم برای ۸ برش کیک:
▪ آرد- یک و یک چهارم پیمانه
▪ شکر- یک پیمانه
▪ بکینگ پودر- یک و نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک- نصف قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ- یک عدد
▪ پوست لیموترش تازه- ۲ قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای ۸ برش کیک:

آرد- یک و یک چهارم پیمانه

شکر- یک پیمانه

بکینگ پودر- یک و نصف قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ- یک عدد

پوست لیموترش تازه- ۲ قاشق مرباخوری

کره آب شده- یک چهارم پیمانه

شیر- سه چهارم پیمانه

روی کیک:

پودر قند- سه چهارم پیمانه

کره آب شده- یک قاشق غذاخوری

آب لیموترش- ۲ تا ۳ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب چهار گوش را کمی چرب کنید. آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در مخلوط آرد ۲ حفره ایجاد کنید. تخم مرغ و پوست لیمو را با چنگال با هم بزنید و درون یکی از حفره ها بریزید. در حفره دوم کره ذوب شده بریزید. شیر را روی مخلوط آرد بریزید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید قسمتی از آرد مخلوط نخواهد شد. مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید. برای تهیه روی کیک، پودر قند، یک قاشق کره ذوب شده و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و روی کیک سرد شده بریزید.

ارزش غذایی هر برش:

کالری- ۳۰۰

کلسترول- ۳۰ میلی گرم

فیبر- یک گرم

سدیم- ۳۱۰ میلی گرم

کربوهیدرات- ۵۲ گرم

پروتئین- ۴ گرم