یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

مغز خوراکی با طعم ادویه


مغز خوراکی با طعم ادویه

● مواد لازم:
▪ شکر: یک سوم پیمانه
▪ پودر دارچین: ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل شیرین: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر جوز هندی: …

مواد لازم:

شکر:

یک سوم پیمانه

پودر دارچین:

۲ قاشق مرباخوری

پودر فلفل شیرین:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی:

یک چهارم قاشق مرباخوری

سفیده تخم مرغ:

یک عدد

مخلوطی از مغز (بادام، بادام هندی، بادام زمینی و...):

۳ پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر، دارچین، فلفل شیرین، نمک، فلفل سیاه و پودر جوز هندی را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. ابتدا، مخلوط مغزها را در سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط ادویه بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. لازم است هنگام پخت تنها یک بار مغزها را هم بزنید. پس از پخت و خنک شدن، مغزها را که به هم چسبیده است جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید.