یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
مغز خوراکی با طعم ادویه
مواد لازم:
شکر:
یک سوم پیمانه
پودر دارچین:
۲ قاشق مرباخوری
پودر فلفل شیرین:
نصف قاشق مرباخوری
نمک:
نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی:
یک چهارم قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ:
یک عدد
مخلوطی از مغز (بادام، بادام هندی، بادام زمینی و...):
۳ پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر، دارچین، فلفل شیرین، نمک، فلفل سیاه و پودر جوز هندی را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. ابتدا، مخلوط مغزها را در سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط ادویه بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. لازم است هنگام پخت تنها یک بار مغزها را هم بزنید. پس از پخت و خنک شدن، مغزها را که به هم چسبیده است جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست