پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خورشت ذرت و قارچ


خورشت ذرت و قارچ

● مواد لازم:
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم
▪ ذرت کنسروی: ۱۵۰ گرم
▪ فلفل دلمه ای: یک عدد
▪ پیاز: ۳ عدد
▪ گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم
▪ زنجبیل: یک تکه
▪ فلفل سبز فرنگی: ۲ عدد
▪ برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری …

مواد لازم:

قارچ:

۲۵۰ گرم

ذرت کنسروی:

۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای:

یک عدد

پیاز:

۳ عدد

گوجه فرنگی:

۲۵۰ گرم

زنجبیل:

یک تکه

فلفل سبز فرنگی:

۲ عدد

برگ گشنیز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

آب لیمو:

نصف لیمو

سیر:

یک حبه

روغن:

نصف پیمانه

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ ها را به ۴ قسمت برش بزنید.

پیاز را ریز خرد کنید و زنجبیل ها را برش های طولی بزنید.

فلفل سبز را نیز از طول برش بزنید.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید. گشنیز را خرد کنید.

سیر را رنده کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا صورتی رنگ شود، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.

پس از این که مواد خوب پخته شد، قارچ و ذرت را اضافه کنید.

نمک را اضافه کنید و پس از نرم شدن قارچ ها، فلفل دلمه ای و آب لیمو را اضافه کنید و پس از یک دقیقه خورشت را از روی حرارت بردارید. خورشت را با گشنیز، فلفل سبز و زنجبیل تزئین و داغ داغ سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی

کربوهیدرات:

۳.۹ گرم

پروتئین:

۰.۹ گرم

چربی کلی:

۰.۲ گرم

فیبر غذایی:

۱.۲ گرم

ویتامین سی:

۱۳ میلی گرم

ویتامین ای:

۰.۵۴ میلی گرم

کلسیم:

۱۰ میلی گرم

آهن:

۰.۳ میلی گرم

منیزیم:

۱۱ میلی گرم

منگنز:

۰.۱۵ میلی گرم

فسفر:

۲۴ میلی گرم

روی:

۰.۱۷ میلی گرم