سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
حلیم عدس خراسانی
مواد لازم:
ارزن بدون پوست:
۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده:
۱۵۰ گرم
عدس پخته شده:
نصف پیمانه
سیر:
۵-۳ حبه
پیازداغ:
۲ قاشق سوپ خوری
جعفری ساطوری:
نصف پیمانه
کشک:
یک پیمانه
نعناع:
۳ قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده:
۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه پیازداغ را به همراه گوشت کمی سرخ می کنیم، سپس نمک، زردچوبه و جعفری را به آن اضافه می کنیم.
بعد از کمی تفت دادن مقداری آب اضافه می کنیم تا مواد همراه آب کمی پخته شود و به جوش بیاید.
سپس ارزن پوست گرفته را اضافه می کنیم تا با مواد کاملا مخلوط شود.
عدس پخته شده را اضافه می کنیم و چند بار هم می زنیم.
قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس کشک را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا کشک نبرد. بعد دم کش را روی قابلمه می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا جا بیفتد.
در صورت سفت شدن می توان مقداری آب اضافه کرد. (غلظت غذا باید مانند شیربرنج باشد)
روی آن را با مقداری زعفران، جعفری، کشک و پیازداغ تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست